ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι:
1. Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στα γραφεία του Συλλόγου στις 7 μ.μ. θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής. Καλούνται τα μέλη του συλλόγου στην εκλοαπολογιστική συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
2.Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στις 6,30 μ.μ θα γίνει η κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου στην ταβέρνα «Αίθριο» (χιλιόδεντρα-πεύκα). Θα προσφερθούν στα 5 τμήματα του συλλόγου αναμνηστικά δώρα. Σας προσκαλούμε για απογευματινό καφεδάκι, η είσοδος είναι 3 €. Για τα παιδιά η είσοδος είναι ελεύθερη.
3. Τα μέλη της χορωδίας του συλλόγου καθώς και τα νέα μέλη που θέλουν να συμμετέχουν στο τμήμα,  να βρίσκονται σήμερα Τετάρτη 23-1-2013 στις 7 μ.μ στα γραφεία του Πολιτιστικού συλλόγου όπου θα γίνει συνάντηση και πρόβα.
4. Όσα παιδιά θέλουν να συμμετέχουν στο παιδικό και νεανικό τμήμα Ζωγραφικής να έλθουν την Πέμπτη 24-1-2013 στις 5.30 μ.μ στην αίθουσα της Κοινότητας προκειμένου για συνάντηση για την επανέναρξη του τμήματος, με νέο δάσκαλο το ζωγράφο κ. Κώστα Γκουγκούφκα- απόφοιτο Σχολής Καλών Τεχνών.
5.Τα μέλη του χορευτικού τμήματος παραστάσεων (Γυμνάσιο –Λύκειο) να βρίσκονται το Σάββατο 26-1-2013 στις 6 μ.μ στην αίθουσα της Κοινότητάς μας.
6. Έναρξη θα γίνει και στο χορευτικό ενηλίκων. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν να βρίσκονται το Σάββατο 26-1-2013 στις 6:15 μ.μ στην αίθουσα της κοινότητάς μας.
7. Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν τακτοποιήσει τις εγγραφές για τα χορευτικά τμήματα ή τα λεφτά για τα ημερολόγια, να το κάνουν στις πρόβες του Σαββάτου, μια και πρέπει άμεσα να κλείσουν όλοι οι λογαριασμοί του συλλόγου λόγω εκλογών.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr