ΚΑΝΤΑΪΦΙ

ΚΑΝΤΑΪΦΙ
κ. ΑΘΗΝΑ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1/2 κ. κανταΐφι 
250 γρ βούτυρο αγελαδινό
1 κούπα καρύδια ή αμύγδαλα
1 βανίλια

ΣΙΡΟΠΙ
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
λίγο λεμόνι
2 βανίλιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε το κανταΐφι το ανοίγουμε και κόβουμε μικρές λωρίδες. Βάζουμε το καρύδι τριμμένο και το τυλίγουμε. Το βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι, βουτυρώνουμε όλο το κανταΐφι και ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. 
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr