Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΝΤΑΪΦΙ

ΚΑΝΤΑΪΦΙ
κ. ΑΘΗΝΑ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1/2 κ. κανταΐφι 
250 γρ βούτυρο αγελαδινό
1 κούπα καρύδια ή αμύγδαλα
1 βανίλια

ΣΙΡΟΠΙ
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
λίγο λεμόνι
2 βανίλιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε το κανταΐφι το ανοίγουμε και κόβουμε μικρές λωρίδες. Βάζουμε το καρύδι τριμμένο και το τυλίγουμε. Το βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι, βουτυρώνουμε όλο το κανταΐφι και ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ποιο τέλειο γλυκό.

Ανώνυμος είπε...

super