Σέρρες: Δικάστηκαν οι ανήλικες που σκότωσαν 80χρονο με 15 μαχαιριές για δέκα ευρώ!


Δικάστηκαν σήμερα στο δικαστήριο ανηλίκων Σερρών οι δύο ανήλικες οι οποίες στις 6 Ιουνίου του 2010 σκότωσαν στην... Κερκίνη έναν 80χρονο για δέκα ευρώ.

Οι δυο κοπέλες, 14 και 16 ετών τότε, μαχαίρωσαν 15 φορές έναν 80χρονο συνταξιούχο μέσα στο σπίτι του. Οι δύο ανήλικες φίλες είχαν συναντήσει τον 80χρονο άντρα έξω από το σπίτι του και του ζήτησαν να τους δώσει ένα ποτήρι νερό. Οι μαθήτριες ακολούθησαν τον ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι και η μία από αυτές προσπαθούσε να τον απασχολήσει, ενώ η δεύτερη έψαχνε στα συρτάρια προσπαθώντας να βρει χρήματα, καθώς φαίνεται ότι στόχος τους ήταν η κλοπή.

Μετά από μία δύο αποτυχημένες προσπάθειες να βρουν χρήματα, η 16χρονη έβγαλε από την τσάντα της ένα στιλέτο, αγορασμένο πιθανότατα από πλανόδιο αλλοδαπό και με αυτό απείλησε τον ηλικιωμένο άντρα.

Ο ηλικιωμένος βλέποντας το στιλέτο άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα οι δύο κοπέλες να πανικοβληθούν και να του επιτεθούν.

Η ιστορία αναβίωσε σήμερα στο δικαστήριο Ανηλίκων Σερρών.

Η 18χρονη σήμερα κοπέλα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών για ανθρωποκτονία και 4 μηνών για οπλοχρησία. Άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να εκδικαστεί η έφεσή της. Της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό μη ταπεινών ελατηρίων.

Στην 16χρονη επιβλήθηκε ο όρος να παραμείνει υπό την επιμέλεια των γονέων της μέχρι τα 21 της χρόνια και να παρακολουθείται από επιμελητή ανηλίκων. 

Οι νεαρές δήλωσαν ότι δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν ή να ληστέψουν τον 80χρονο. Υποστήριξαν ότι το θύμα τις επιτέθηκε σεξουαλικά.
thestival.gr

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr