Τρεις νεκροί σε εργατικά δυστυχήματα, ένας εκ των οποίων από τη Νιγρίτα

«Μπαράζ» από εργατικά δυστυχήματα καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της Τρίτης σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις έχει ειδοποιηθεί και επιληφθεί η Τεχνική και Υγειονομική Επιθεώρηση Εργασίας. Σε όλες τις υποθέσεις θα γίνουν αυτοψίες και θα διεξαχθούν έρευνες για να διαπιστωθεί εάν πληρούνταν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας. Συγκεκριμένα, στη Νιγρίτα Σερρών έχασε τη ζωή του o 34χρονος (Σκέμπερης Γιώργος) κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης οχήματος μέσα στο χώρο συνεργείου αυτοκινήτων, το οποίο ανήκει σε 48χρονη. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 34χρονος καταπλακώθηκε από φορτηγό, που βρισκόταν υπερυψωμένο σε ανυψωτικό μηχάνημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο μεταξύ, από σκάλα έπεσε ένας 54χρονος στον Πενταπλάτανο Πέλλας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Οπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές αρχές, ο 54χρονος απασχολούνταν σε εργασίες συντήρησης
εξωτερικής τοιχοποιίας στη μονοκατοικία 59χρονου, όταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε από τη σκάλα, όπου ήταν ανεβασμένος και από ύψος περίπου τριών μέτρων. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν αμέσως οι αρχές όπως επίσης και η Επιθεώρηση Εργασίας.

Επίσης, την ίδια μέρα γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές της περιοχής ότι είχε μεταφερθεί στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα ένας 56χρονος άντρας που έχασε τη ζωή του, όταν κατέρρευσε η δεξαμενή στην οποία πραγματοποιούσε εργασίες. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, ο 56χρονος, κατά τη διάρκεια εργασιών βαφής δεξαμενής νερού, σε εργοστάσιο στην Ορεστιάδα, έπεσε στο έδαφος από ύψος όταν υποχώρησε και κατέρρευσε η δεξαμενή. Ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου και κατέληξε.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr