Marilyn Monroe: To απόλυτο σύμβολο του σεξ. 50 χρόνια απο το θάνατό της.


Ένα από τα πρόσωπα που πουλούν περισσότερο μετά το θάνατό τους είναι η αξέχαστη Marilyn Monroe.
Η ανασφαλής και προβληματική Αμερικανίδα ηθοποιός, που έγινε το απόλυτο sex symbol, ίσως δεν φαντάστηκε ποτέ ότι η ζωή της, ακόμα και 50 χρόνια μετά το θάνατό της, θα συνέχιζε να απασχολεί και θα πουλάει.

Έτσι λοιπόν εκτός από το ότι είχε σχέσεις με αμέτρητους άντρες, ότι διατηρούσε συχνά παράλληλους δεσμούς, ότι μεθούσε συνέχεια, έπαιρνε ψυχοφάρμακα με το κιλό, κάπνιζε χασίς, στο βιβλίο αυτό μαθαίνουμε ότι είχε και ιδιαίτερες προτιμήσεις, όπως ερωτικές επιθυμίες για γυναίκες.

Εκεί στον περιβόητο καναπέ του ψυχαναλυτή της που ξάπλωνε, η Marilyn αποκάλυψε εκτός των άλλων που είναι γνωστά ότι είχε και σεξουαλικές σχέσεις με τις ηθοποιούς Marlene Dietrich, Joan Crawford, Barbara Stanwyck αλλά και ένα one night stand, με την Elizabeth Taylor, την οποία παρεμπιπτόντως ζήλευε πολύ για το υψηλό κασέ που είχε.

Για την Taylor φαίνεται να είπε: «Το άγγιγμά της ήταν ηλεκτρικό. Αλλά ήθελα να δω πόσο μακριά θα το πάει η σκύλα. Όμως την ανάγκασα να κάνει εκείνη όλη την δουλειά». Ενώ για την Crawford: «Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρά της. Η Joan είχε ένα γιγαντιαίο οργασμό και άρχισε να ουρλιάζει σαν μανιακή. Αν και τα εύσημα πρέπει να πάνε στη καθηγήτρια υποκριτικής της, με την οποία συζούσε. Μου έχει μάθει πολύ περισσότερα από την υποκριτική». H Marilyn σε αυτές τις περιβόητες συνομιλίες με τον ψυχοθεραπευτή της φαίνεται να του εκμυστηρεύτηκε επίσης ότι δεν είχε νιώσει ποτέ οργασμό με άντρα και ότι δεν είχε σεξουαλική σχέση με κανέναν από τους αδελφούς Kennedy. Αλλά και ότι είχε μεγάλη εμμονή με την Betty Grable, την οποία καταδίωκε για να κάνουν σχέση, αλλά και την Judi Garland.

Το βιβλίο «Marilyn Monroe: Private And Undisclosed» της Michelle Morgan βρίσκεται ήδη στο Amazon και αναμένεται να κάνει μεγάλες πωλήσεις. Όσο για τη Monroe, αξίζει για το τέλος να αναφέρουμε ότι έφυγε από τη ζωή με χρέη που άγγιζαν τα 400 χιλιάδες δολάρια.

πηγή http://www.protothema.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr