ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ"

Την προηγούμενη βδομάδα δεχτήκαμε από τον αγαπημένο φίλο, τον πρόεδρο του συλλόγου Μικρασιατών Ν. Σερρών κ. Κοτζάογλου Σωκράτη τη νέα φετινή ετήσια περιοδική έκδοση του βιβλίου "ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΠΙΘΑ".  Μια και μας ενδιαφέρουν πολύ οι συλλογικές εκδόσεις ξεκινήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον να το διαβάζουμε. Σας πληροφορούμε ότι είναι ένας θησαυρός. Είναι εκπληκτικό και είναι αφιερωμένο στη διπλή επέτειο για το σύλλογο, δηλαδή στα 90 χρόνια από τη μικρασιατική καταστροφή και 40 από την ίδρυση της Μικρασιατικής αδελφότητας. Όλους σας αλλά κυρίως όσους έχετε μικρασιατική καταγωγή θα σας μαγέψει. Όσοι θέλετε να το προμηθευτείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε στα γραφεία του συλλόγου Ο "Άγιος Πολύκαρπος" στο τηλ 2321037350 ή ηλεκτρονικά στο mail mikrasiatikispitha@yahoo.gr ή στη διεύθυνση  Ικονίου 5 Σέρρες.
Γενικά για το σύλλογο να σας πούμε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά δραστήριο σύλλογο με πλείστες δραστηριότητες σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Μόλις τον Ιούλιο συμμετείχαν σε εκδηλώσεις στην Κέρκυρα όπου έκλεψαν τις εντυπώσεις.
Δασκάλα των χορευτικών των Μικρασιατών είναι η Τερπνιώτισσα και χοροδιδάσκαλος και του Πολιτιστικού μας της Τερπνής η Στέλλα Μπίμπη.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr