ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΧΙΝΟΥ

ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

 Όπως σας το λέμε: "με απίστευτη επιτυχία" πραγματικά, πραγματοποιήθηκε ο χορός και ταυτόχρονα 6η συνάντηση των Αχινιωτών από τον Πολιτιστικό σύλ. Νεολαίας Αχινού στην πλατεία του χωριού σε ένα υπέροχο καταπράσινο χώρο. Η εκδήλωση άνοιξε με το χορευτικό μας που χόρεψε συρτάκι και ακολούθησε το χορευτικό της Νικόκλειας σε παραδοσιακό πρόγραμμα. Το κέφι συνεχίστηκε με πολύ κέφι από τη νεανική όμορφη ορχήστρα "Τα παιδιά απ' το λιβάδι" που ανέβασε το κέφι στα ύψη.

ΠΑΝ. ΚΕΜΑΝΙΤΖΟΓΛΟΥ
Όσον αφορά το δικό μας κομμάτι ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο στα παιδιά του συλλόγου και ιδιαίτερα στον υπ.δημοσίων σχέσεων του συλλόγου Παναγιώτη Κεμανιτζόγλου που φρόντισε να δεχτούμε μια υπέροχη φιλοξενία ρυθμίζοντας  όλες τις λεπτομέρειες. 
Κατά τα άλλα πάρα πολύ καλή οργάνωση από τα νεαρά παιδιά που εξυπηρέτησαν 1000 άτομα όπως μαθαίνουμε. Ήταν μια λαοθάλασσα που κάλυψε με την παρουσία του έναν τεράστιο χώρο και εξυπηρετήθηκε από τη μεγάλη ομάδα παιδιών που δε σταμάτησαν ούτε δευτερόλεπτο. Μπράβο τους.Και πολλά μπράβο στο μεγάλο αριθμό Αχινιωτών και των φίλων τους που ανταποκρίθηκαν με τόση θερμότητα στο κάλεσμα της νεολαίας του χωριού τους και τους τίμησαν με την παρουσία τους.
Ήταν ομολογουμένως όλα καταπληκτικά.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr