Ο Ζουρούμπαπελ «τα μάζεψε» από τις Σέρρες

«Καπνός» έχει γίνει ο διάσημος προφήτης των Σερρών, Ζουρούμπαμπελ, ο οποίος προεξοφλούσε το τέλος του κόσμου και τον ερχομό της...δευτέρας Παρουσίας για τις 19 Ιουλίου. Ο «προφήτης» μετά τη διάψευση, αφού κατα γενική ομολογία η γη... υπάρχει ακόμα, εξαφανίστηκε από την Φαιά Πέτρα των Σερρών, όπου διαβιούσε σε κοινόβιο μαζί με τα μέλη της οικογενείας του τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ο «προφήτης» εξ Αμερικής, βιντεοσκοπούσε τα κηρύγματα του και τα «ανέβαζε» στο You Tube. Εκτός αυτού βέβαια, ασχολούνταν και με καλλιέργεια οπωροκηπευτικών... Στα διαλείμματά του από τα ζαρζαβατικά ο εκκεντρικός «απεσταλμένος» του Θεού ισχυριζόταν ότι είχε δεχθεί την επιφοίτηση για να καταφύγει στο μικρό χωριό των Σερρών, ώστε να γλιτώσει από τη συντέλεια του κόσμου από τον επικείμενο 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα μετέτρεπε τον πλανήτη σε... στάχτη και μπούρμπερη.

Μάλιστα, η παρουσία του Ζουρούμπαμπελ, δεν είχε μείνει ασχολίαστη από την Εκλκλησία και συγκεκριμένα από τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο, ο οποίος είχε εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση εναντίον του.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr