5η ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΛΚΩΝΗΣ
5η ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ στην Τερπνή στην πρώτη πανσέληνο Αυγούστου, μια και ο φετινός Αύγουστος έχει δύο φεγγάρια, στις 2 Αυγούστου στο πλατανόδασος του Αγίου  Μανδηλίου Τερπνής. Ο πήχης συνέχει α ανεβαίνει κάθε χρόνο. Φέτος θα έχουμε κοντά μας το σπουδαίο συνθέτη Κώστα Φαλκώνη με την εξαμελή ορχήστρα του. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ σπουδαίο συνθέτη με πολλές περγαμηνές μια και έχει συνεργαστεί με πάρα πολύ σπουδαία ονόματα, για τον οποίο λίγα στοιχεία σας παραθέτουμε παρακάτω και το επόμενο διάστημα θα σας πούμε πολλά περισσότερα.
Φυσικά όπως όλοι σας ξέρετε σε αυτήν ειδικά την εκδήλωση δε θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε το μουσικό, το φίλο, το σπουδαίο συμπατριώτη μας Κώστα Δρουμπλή, με τον οποίο πάντα συνεργαζόμαστε και πολύ περισσότερο σε αυτή την εκδήλωση για να σας παρουσιάσουμε υπέροχες μελωδίες κάτω από το υπέροχο μαγικό Αυγουστιάτικο φεγγάρι.


ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΛΚΩΝΗΣ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΛΚΩΝΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΝΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ. ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (Γ.ΣΠΑΝΟΣ ,Μ.ΠΛΕΣΣΑΣ, Χ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, Μ.ΜΗΤΣΙΑΣ, Β.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, Γ.ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, Λ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) ΤΟ 1992 ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΣΚΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ''ΧΑΜΟΠΟΥΛΙΑ'' ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟ ΔΙΣΚΟ. ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ Η ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ «ΤΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ» ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΠΟΥΖΟΥ,Η ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ, Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ, Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ''.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr