Δημόσια διαβούλευση με θέμα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεων του εμπορικού κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Νιγρίτας

Ημερομηνία λήξης διαβούλευσης: 28/06/2012

Με την υπ’ αρ. 19/29-05-2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βισαλτίας   ανοίγει δημόσιος διάλογος  και τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του εμπορικού κέντρου της δημοτικής ενότητας Νιγρίτας .
Ειδικότερα  τίθεται  σε δημόσια διαβούλευση για 15 ημέρες με   τους αρμόδιους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς αλλά και με το σύνολο των πολιτών της Νιγρίτας  το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του εμπορικού κέντρου της δημοτικής ενότητας Νιγρίτας .
Στην πρόταση τίθεται προς διαβούλευση:
 1. Η πεζοδρόμηση του κέντρου της Νιγρίτας από Φαρμακείο Ζαπρούδη έως κατάστημα Νικολάκη και από το πρατήριο καυσίμων Σ. Σίσκου μέχρι το κατάστημα υποδημάτων Αραμπατζή)
2. Η πρόταση ρυθμίσεων για παράπλευρους δρόμους για την ομαλή και ευχερή εξυπηρέτηση της
κυκλοφορίας των οχημάτων.   .
Η διαδικασία της διαβούλευσης θα ολοκληρωθεί  με  συγκέντρωση -συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28   Ιουνίου 2012  ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου  (αίθουσα «Αθανάσιος Κασιακόγιας»  του  Δημοτικού μεγάρου οδός Ηρώων 2 – Νιγρίτα ).
Σε αυτή καλούνται να παραστούν  όλοι οι αρμόδιοι επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς αλλά και με το σύνολο των πολιτών της Νιγρίτας.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία της διαβούλευσης θα πρέπει να γνωστοποιήσουν εγγράφως τις θέσεις και απόψεις τους έως και τις 28 Ιουνίου 2012, στη Γραμματέα της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Μήκα Αναστ. (1ος όροφος Δημαρχείο οδός Ηρώων 2 – Νιγρίτα), ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνσηinfo@dimosvisaltias.gr ,προκειμένου να τεθούν υπόψη της Επιτροπής οι τυχόν προτάσεις και παρατηρήσεις τους.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής η,  Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βισαλτίας θα συζητήσει εκ νέου το θέμα λαμβάνοντας υπόψη  τις τυχόν παρατηρήσεις και απόψεις που θα κατατεθούν και  στη θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη σχετικής απόφασης.
Ο Δήμος Βισαλτίας  ευελπιστεί στην ευρεία συμμετοχή δημοτών και φορέων ώστε το αμέσως επόμενο διάστημα να λάβουν χώρα οι νέες ρυθμίσεις, με στόχο τη βελτίωση της κινητικότητας στην πόλη.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr