26 Ιουνίου - Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

25 Ιουνίου - Διοργάνωση Φιλικής Ποδοσφαιρικής Συνάντησης

Η Μέριμνα Ζωής Μ.Κ.Ο. είναι μη κυβερνητική οργάνωση, μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας μη κυβερνητικών οργανώσεων, που δραστηριοποιείται στην...
πρόληψη, στην ψυχολογική και στην κοινωνική υποστήριξη πρώην χρηστών και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.α.).

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώνει φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση την Δευτέρα 25/06/2012 στις 18:30μ.μ., στο Γήπεδο της Νίκαιας ( Γρηγ. Λαμπράκη και Χρυσοστόμου Σμύρνης Νίκαια).

Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι ομάδες ΑΣΤΕΡΙΑΣ (Μέριμνα Ζωής Μ.Κ.Ο.) και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Η ομάδα «Αστερίας» αποτελείται από νέους που έχουν δώσει τον δύσκολο αγώνα της απεξάρτησης, από φίλους και υποστηρικτές της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΗΣ Μ.Κ.Ο., καθώς και από εθελοντές που βοηθούν το έργο μας.

Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθούν οι συμπαραστάτες του έργου της Μέριμνα Ζωής Μ.Κ.Ο.

Η παρουσία όλων σε αυτή την προσπάθεια θα συνεισφέρει πραγματικά στον αγώνα ζωής που κάνουν χιλιάδες νέοι και οι οικογένειες τους και ευελπιστούμε ότι θα ευαισθητοποιήσει όλους εκείνους τους φορείς που εμπλέκονται στον τομέα της κοινωνικής επανένταξης απεξαρτημένων ατόμων.

Μπορούμε όλοι μαζί να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης σε όσους αγωνίζονται καθημερινά προκειμένου να ενταχθούν ομαλότερα στο κοινωνικό σύνολο.

Σε αυτόν τον αγώνα υπάρχουν μόνο νικητές!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ και την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ και του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Χορηγός επικοινωνίας : ΚΑΝΑΛΙ 1

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ Μ.Κ.Ο.
Πραξιτέλους 183 Πασαλιμάνι - 18535 Πειραιάς
Τηλ. 210 4297222 - 210 4297922 Fax. 210 4297410
www.merimnazois.gr e-mail: merimnaz@otenet.gr/2merimna@otenet.g
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr