Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

   Το Ολύμπιο Φως που διατρέχει την Ελλάδα φώτισε σήμερα το πρωί και την πόλη των Σερρών, στο πλαίσιο της πορείας του από την αρχαία Ολυμπία έως το Λονδίνο, όπου θα διεξαχθεί η τριακοστή Ολυμπιάδα της σύγχρονης εποχής.
     Την ολυμπιακή φλόγα παρέλαβε πρώτος ο ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Γιάννης Τσιντσάρης στην διασταύρωση των οδών Μεγ. Αλεξάνδρου και Αγ. Σοφίας. Λίγα λεπτά μετά, στην Μεγ. Αλεξάνδρου η φλόγα πέρασε στα χέρια του γνωστού Σερραίου ηθοποιού-σεναριογράφου Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος τη μετέφερε έως την κεντρική πλατεία Ελευθερίας όπου και άναψε το βωμό που στήθηκε εκεί.
    Με το πέρας της τελετής υποδοχής, τη δάδα της Ολυμπιάδας του Λονδίνου άναψε ο ολυμπιονίκης της πάλης Απόστολος Τασκούδης ο οποίος και κατηφόρισε προς την οδό Μεραρχίας όπου και την παρέδωσε στον παγκόσμιο πρωταθλητή του Ταε κβο ντο Δημήτρη Δαύτσιο.  Αυτός με τη σειρά του παρέδωσε στον παγκόσμιο πρωταθλητή Στίβου Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος την παραδώσε στον παγκόσμιο πρωταθλητή και ολυμπιονίκη των Special Olympics Βαγγέλη Ακόνη, τελευταίο λαμπαδηδρόμο στην οδό Μεραρχίας, μέχρι το ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου η φλόγα θα επιβιβαστεί σε όχημα με επόμενο προορισμό την πόλη της Κατερίνης.        


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω



Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr