O καιρός την Μ. Εβδομάδα

Σε γενικές γραμμές άστατο καιρό αναμένουμε την Μεγάλη Εβδομάδα κυρίως σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας με βροχές σποραδικές καταιγίδες αλλά και... χιόνια στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας χώρας.

Πιο αναλυτικά...

Από την Κυριακή των Βαΐων (8.4) σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τα βορειοδυτικά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και μετά θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα ενισχυθούν σημαντικά. Θα στραφούν, από το απόγευμα και μετά, σε βορειοδυτικούς και αναμένουμε να φτάσουν στο Ιόνιο ακόμα και τα 8 Beaufort. Η θερμοκρασία σε πτώση από τα Βόρεια

Την Μ.Δευτέρα (9.4) σε ολόκληρη την χώρα θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας χώρας. Από το απόγευμα και από τα Δυτικά ,πάντως, ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι άνεμοι από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν στο Αιγαίο και τα 8 Beaufort. Η θερμοκρασία σε νέα μικρή πτώση.

Την Μ.Τρίτη (10.4) στα ανατολικά ηπειρωτικά θα συνεχιστούν ,αρχικά, οι βροχές στα πεδινά και οι λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις μόνο το πρωί στο Αιγαίο θα φτάνουν και τα 7 Beaufort αλλά από το μεσημέρι και μετά θα εξασθενίσουν. Θ θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Την Μ.Τετάρτη (11.4) ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σχεδόν παντού με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως στα Δυτικά τα Κεντρικά και Νότια.

Την Μ.Πέμπτη (12.4) Θα συνεχιστούν οι καλές καιρικές συνθήκες και μόνο στα βορειοδυτικά θα έχουμε λίγες βροχές τις θερμές ώρες της ημέρας. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Μ. Παρασκευή (13.4) Σε ολόκληρη την χώρα θα έχουμε παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στα Δυτικά και Βόρεια. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία για το τριήμερο του Πάσχα δίνουν άστατο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας και κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια με τοπικές βροχές κυρίως το Μ.Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Οι άνεμοι δεν φαίνονται να δημιουργούν προβλήματα ενώ η θερμοκρασία θα φτάνει στα ηπειρωτικά και τους 23-24 βαθμούς Κελσίου.
meteo-news.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr