ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ

ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ

ΦΑΝΗ ΚΑΣΑΠΗ

ΥΛΙΚΑ
1 ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ
ΕΝΤΕΡΑ
ΣΚΕΠΗ
4 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΑΝΙΘΟ
4 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΜΑΪΔΑΝΟ
3 ΜΑΤΣΑΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ
1 1/2 ΦΛΥΤΣΑΝΙ ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
2 ΑΥΓΑ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε και ψιλοκόβουμε τα εντόσθια. Ψιλοκόβουμε τα χορταρικά και τα προσθέτουμε να τα τσιγαρίσουμε όλα μαζί με τα εντόσθια σε κατσαρόλα που έχει 1 1/2 ποτήρι λάδι. Αφού τσιγαριστούν προσθέτουμε 1 λίτρο νερό (4 φλυτζάνια περίπου), αλάτι, πιπέρι. Τα βράζουμε 1 ώρα.. Αφού βράσουν ετοιμάζουμε χτυπώντας τους κρόκους τα ασπράδια χωριστά. Τα ενώνουμε και προσθέτουμε το λεμόνι και το κορν φλάουρ. Σιγά σιγά τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr