ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΠΡΟΒΕΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ
Όλα τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής να βρίσκονται Τετάρτη 18 Απριλίου τις ώρες που κάνουν πάντα πρόβα στην αίθουσα της Κοινότητάς μας. 
Τα χορευτικά θα εμφανιστούν την Πέμπτη παραμονή του πανηγυριού Ζωοδόχου Πηγής στην πλατεία της Τερπνής.

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ

Την Πέμπτη 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το πολιτιστικό μέρος των εκδηλώσεων του πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής Τερπνής. Στις 9 μ.μ θα χορέψουν τα χορευτικά του Πολιτιστικού συλλόγου στην πλατεία και θα ακολουθήσει λαϊκή βραδιά. Την Παρασκευή στις 20 Απριλίου, ανήμερα του πανηγυριού, θα διεξαχθούν στις 5 μ.μ οι ιπποδρομίες στη θέση Κουσίγιουλου. Το βράδυ της Παρασκευής στις 10 μ.μ ο Πολιτιστικός σύλλογος ετοίμασε για όλους σας υπέροχη μουσική βραδιά.
Φυσικά κανονικά θα τηρηθεί στο πανηγυρικό διήμερο το εκκλησιαστικό πρόγραμμα με τον εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής στα Πλατανούδια.

ΜΟΥΣΙΚΗ  ΒΡΑΔΙΑ- PARTY
Μουσική βραδιά ετοίμασε για όλους σας  ο Πολιτιστικός σύλλογος  και σας προσκαλεί ανήμερα του πανηγυριού Ζωοδόχου Πηγής, δηλ την Παρασκευή  20 Απριλίου στο kafe-bar scorpios "σκορπιός" στις 10 μ.μ. Η βραδιά θα ξεκινήσει με τον dj και θα συνεχιστεί με λαϊκό πρόγραμμα και την ανανεωμένη ορχήστρα "9/8" του Ηλία Μισχόπουλου.
Σας περιμένουμε όλους σε ένα μουσικό ταξίδι που θα ξεκινήσει από τη δεκαετία του 60 και θα φτάσει στα σημερινά μουσικά μονοπάτια. Είσοδος 3 €.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓ ΘΩΜΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ

Στο πανηγύρι του Αγίου Θωμά Νιγρίτας θα εμφανιστεί το χορευτικό του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 στις 9 μ.μ στο χώρο της παλαίστρας. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σαμαρά και τη δραστήρια επιτροπή πανηγύρεως.

 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΑΤΖΙΚ ΠΑΡΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όπως κάθε χρόνο την καθιερωμένη εκδρομή στο Μάτζικ Παρκ διοργανώνουμε  και φέτος για τα παιδιά του Πολιτιστικού, για όλα τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν εκτός Πολιτιστικού και για τους μεγάλους, όχι πια στις 6 Μαΐου λόγω των βουλευτικών εκλογών, αλλά την Κυριακή 13 Μαΐου. Ώρα αναχώρησης 9 π.μ από την πλατεία Τερπνής. Όσοι θέλετε να συμμετέχετε μπορείτε να το δηλώνετε κάθε ημέρα στα γραφεία του Πολιτιστικού από τις 6-9 μ.μ ή σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής. Ακόμη στο mail του Πολιτιστικού psterpnis@yahoo.gr ή στο facebook ή στο twitter σαν πρώτη φάση, ώστε να σας κρατηθεί η θέση, μέχρι να επικοινωνήσετε με κάποιο μέλος του Πολιτιστικού. 
To εισιτήριο για το λεωφορείο για τα μέλη όλων των τμημάτων του Πολιτιστικού είναι δωρεάν. Για όλους τους άλλους το εισιτήριο για το λεωφορείο είναι όπως κάθε χρόνο 10 €.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr