ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ!! ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ!! ΦΩΤΟ

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ
 Δείτε φωτο ΕΔΩ
Η μόνη λέξη για το πως κύλησε η χθεσινή βραδιά είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!
Μιλάμε για το πάρτυ, για τη μουσική βραδιά που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός σύλλογος Τερπνής χθες ανήμερα του πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής στο καφέ scorpios του Θοδωρή Νούλη. Στην αρχή ήλθε πολύς κόσμος, όσο όμως περνούσε η ώρα ερχόταν ακόμη περισσότερος κόσμος αποκλειστικά νέοι, πανικός, όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από τα εκπληκτικό κέφι που έκανε η μαγική ορχήστρα μας 9/8 και ο γνωστός σε όλους μας dj Γιώργος Μπίμπης. Μόνο όσοι δεν καταφέρετε να έλθετε, δεν μπορείτε να φανταστείτε το απερίγραπτο κλίμα κεφιού και διασκέδασης που επικράτησε . Και αυτό μέχρι τα ξημερώματα. Οι τελευταίοι έφυγαν με το πρώτο φως. Το μπαράκι γέμισε από αγαπημένους φίλους και κυρίως από νέους ανθρώπους που δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδάνε και να χορεύουν. Πολύ κέφι και μεγάλη μας χαρά η παρουσία και των κοριτσιών από το χορευτικό παραστάσεων του συλλόγου μας. Το μικρόφωνο πήραν εκτός από τους επαγγελματίες και αγαπημένοι καλλίφωνοι φίλοι. Ήταν μια πρώτη μουσική βραδιά που επέτυχε πλήρως, σε μια ιδέα της Κασάπης Φούλας υπ. δημοσίων σχέσεων του συλλόγου. Μια βραδιά που συμφωνήσαμε όλοι στο συμβούλιο να γίνει πριν πολύ καιρό, όταν πιστεύαμε ότι τις ημέρες του πανηγυριού δε θα υπάρχει τίποτε στην Τερπνή. Έγιναν όμως όλα τελικά, εκτός της πάλης φυσικά και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα.
DJ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΜΠΗΣ
ΟΡΧΗΣΤΡΑ 9/8
Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για την υπέροχη ορχήστρα μας 9/8 που αποτελείται από τους: Ηλία Μισχόπουλο-μπουζούκι, Χρήστο Νασιό-τραγούδι, Σάκη Μιχαλάκο-ντραμς και Δημήτρη Τζένο-πλήκτρα που έπαιξαν δωρεάν για το σύλλογο όπως πάντα. 
Κοντά μας ήταν ο πρ. της Δημοτικής Κοινότητας Τερπνής Δημήτρης Μπάγκαλας, ο τοπικός σύμβ. Χρήστος Δρούγγος, ο δημ. σύμβ. Θοδωρής Βαδικόλιας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Νιγρίτας, η πρόεδρος του συλ Γυναικών Ευαγγελία Κεραμιδά με μέλη του Δ.Σ, ο πρόεδρος της Ασπίδας  Χρήστος Τουλάκης με μέλη του Δ.Σ, μέλη του συλλόγου Γονέων Δημοτικού Τερπνής, τα μέλη του συνδέσμου της Ασπίδας, ο ιδιοκτήτης του καφέ Μακεδονία Βάιος Τσίκαλας ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία του, όπως φυσικά και όλων των προηγούμενων και του καθενός ξεχωριστά που παραβρεθήκατε και σε αυτή την εκδήλωση του Πολιτιστικού συλλόγου. Σας ευχαριστούμε όλους έναν ένα ξεχωριστά.Ευχαριστούμε όλους όσους ήλθατε στη μουσική μας βραδιά και την ομορφύνατε. Η παρουσία του καθενός από εσάς ήταν πάνω από όλα τιμητική για τον Πολιτιστικό.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr