ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΑΤΖΙΚ ΠΑΡΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛ ΤΕΡΠΝΗΣ (αν δε γίνουν εκλογές)

Για την καθιερωμένη εκδρομή στο Μάτζικ Παρκ της Θεσσαλονίκης που κάνουμε κάθε χρόνο για τα παιδιά του Πολιτιστικού αλλά και για όλα τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν,  είχαμε βάλει και πολύ σωστά όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων δύο ημερομηνίες Κυριακή 1 Απριλίου ή 6 Μαίου βλέποντας τον άσχημο καιρό που διανύαμε το χειμώνα με το παρατεταμένο κρύο. Όπως καταλαβαίνεται η 1η Απριλίου εγκαταλείφθηκε λόγω του άστατου καιρού και αποφασίστηκε ημέρα εκδρομής να είναι για φέτος η 6η Μαίου. Αυτό φυσικά αν δεν προκηρυχτούν εκλογές για αυτή την ημερομηνία. Αλλιώς θα πάμε στην επόμενη βδομάδα δηλ 13 Μαΐου.

Έτσι όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να το δηλώσουν κάθε ημέρα στον Πολιτιστικό από τις 6-9 μ.μ ή στο (τηλ 2322025134 Δράμαλη Γεωργία) ή σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής. Ακόμη στο mail του Πολιτιστικού συλλόγου psterpnis@yahoo.gr ή στο facebook ή στο twitter σαν πρώτη φάση,ώστε να τους κρατηθεί η θέση μέχρι να επικοινωνήσουν από κοντά με κάποιο μέλος του Πολιτιστικού. 

To εισιτήριο για το λεωφορείο για όλα τα μέλη, όλων των τμημάτων του Πολιτιστικού είναι δωρεάν. Για όλους τους άλλους το εισιτήριο για το λεωφορείο είναι όπως κάθε χρόνο 10 €, το οποίο ποσόν θα συγκεντρώνουν τα μέλη του συμβουλίου από αυτούς που θέλουν να συμμετέχουν.
Aς δούμε παρακάτω εικόνες από την περσινή εκδρομή ή αν έχετε καλή ταχύτητα στο ίντερνετ δείτε τες ΕΔΩ (κλικ).
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr