ΕΣΒΗΣΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ
Χθες Δευτέρα 6 Ιανουαρίου το βράδυ σε ηλικία 61 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ένας υπέροχος και ευαίσθητος άνθρωπος.
Ο Βασίλης Κουτούλας. 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νιγρίτα . Ήταν παντρεμένος με την Μορφούλα   Πελέκα, με την οποία απέκτησαν δύο  παιδιά, το Δημήτρη και τον Γιάννη  
Χρόνια πολλά ασχολήθηκε με την πολιτική αλλά κυρίως με την τοπική αυτοδιοίκηση. Υποψήφιος δήμαρχος, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών,  είναι μόνο κάποιοι από τους ρόλους που ανέλαβε να διεκπεραιώσει με επιτυχία στην πολύχρονη πορεία και προσπάθειά του να κάνει πράγματα για τον τόπο του. Χαρακτηριστικό του το υπέροχο χιούμορ  που τον βοηθούσε να συνομιλεί ήρεμα με όλους, ακόμη και με αυτούς που είχαν εντελώς αντίθετες απόψεις από αυτόν. 
ΒΑΣΙΛΗΣ
Η κοινωνία της Νιγρίτας και όλη η περιοχή πενθεί σήμερα ένα καταπληκτικό μέλος της. Θα μας λείψει και θα τον θυμόμαστε όλοι μας πάντα με αγάπη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 2 μ.μ.
Ένα τραγούδι που πριν αρκετές  ημέρες δημοσίευσε ο ένας από τους δυο υπέροχους γιους του νομίζουμε ταιριάζει απόλυτα στον αγαπημένο, Βασίλη.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr