ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ 2012 -ΦΩΤΟ

Α΄ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΑ Β ΚΑΙ ΤΡΟΥΠΗ Δ.

Με πολύ δυνατό κρύο αλλά με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν και οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής την Κ. Δευτέρα στα «Πεύκα». Δυνατό κρύο αλλά ήταν όλοι παρόντες και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Οι 800 περίπου μερίδες που ετοίμασε το Δ.Σ του Πολιτιστικού καταναλώθηκαν και μάλιστα δεν έφτασαν. Παρόλο το δυνατό ψύχος είχε περισσότερο κόσμο από κάθε χρονιά, μια και ήμασταν οι μόνοι τολμηροί στην περιοχή που οργανώσαμε εκδηλώσεις με τόσο δύσκολες καιρικές συνθήκες, φυσικά με τη βοήθεια του δήμου μας που έθεσε για μια ακόμη χρονιά τις εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του, αλλά και άλλων φίλων που οι προσφορές τους αποδείχτηκαν πολύτιμες.
Από πάρα πολύ πρωί ξεκίνησαν οι προετοιμασίες. Υπήρξε μια μικρή ταλαιπωρία κάποια στιγμή στο παρκάρισμα λόγω των πολλών αυτοκινήτων που έφταναν μέχρι κάτω στην Κηφισιά, αλλά ήταν αδύνατον να γίνει κάνουμε κάτι καλύτερο, από το να ρυθμίζει την κυκλοφορία μέχρι αργά το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Τερζάκης.
 Στις 11 πμ. ξεκίνησε το μοίρασμα του κρασιού, της φασολάδας και των νηστίσιμων και γύρω στις 12.30 πραγματοποιήθηκε η παρέλαση καρναβαλιού κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού και τα παιδιά ήταν μικρά και το κρύο τσουχτερό. Δυστυχώς δε μπόρεσαν λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών να συμμετέχουν όλα τα καρναβαλικά σχήματα που ετοιμάστηκαν, αλλά ευτυχώς οι τολμηροί δεν πτοήθηκαν. Η κριτική επιτροπή  αποτελούμενη από το δημοτικό σύμβουλο κ. Γκουγκούδη Kων/νο, τον τοπικό σύμβουλο κ. Δρούγγο Χρήστο και τον εκπαιδευτικό κ. Φανερωμένο Γιάννη μετά την παρέλαση έδωσε τα παρακάτω βραβεία. Α΄ βραβείο στους μάστερ σεφ του Νηπιαγωγείου Τερπνής. Β΄ βραβείο στις γιαγιάδες. Γ΄ βραβείο στο Ζορμπά. Ταυτόχρονα εξελίχτηκε και ο διαγωνισμός χαρταετού, μια και για πρώτη χρονιά φέτος κατάφεραν να ανέβουν τα "παμπόρια" αφού φυσούσε αεράκι, με τον κ. Ζεμπελιάδη Δημήτρη να παίρνει το πρώτο βραβείο, αφού κατάφερε να στείλει τον χαρταετό του ψηλότερα από όλους. Η ατμόσφαιρα όλη την ημέρα ήταν υπέροχη, ήταν μουσική, ήταν καρναβαλική με τη συμμετοχή ατέλειωτου κόσμου που ανέβηκε στα "Πεύκα".
Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος κ. Καλαϊτζής, o πρ. της Δημοτικής Κοινότητας Τερπνής κ. Μπάγκαλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γκουγκούδης και κ. Τρούπης, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Δρούγγος και κ. Τερζάκη Γιάννα, ο τ. νομαρχιακός σύμβ κ. Γκέκας, οι τ. αντιδήμαρχοι κ. Χαραλαμπίδης και κ. Αγγελάκης, ο Λυκειάρχης Νιγρίτας κ. Ζαρίμπας, εκπαιδευτικοί από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, η δημοσιογράφος κ. Λία Μαυρίδου, ο κ. Κουτσούρας Τάσος τ. αντιπ. ΕΠΣ Σερρών, οι πρόεδροι των συλλόγων: Ασπίδας κ. Τουλάκης, Γονέων Δημοτικού κ. Μπλιόγκαρα, Γυναικών Τερπνής  κ. Κεραμιδά, Ιππικού Ομίλου Νιγρίτας κ. Φτιάκας, ο Β΄αντιπ. του συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης κ. Παπίκας Άγγελος , μέλη της Φιλοπτώχου Τερπνής, η κ. Αντωνία Χατζηνικολάου από τη Φιλόπτωχο Νιγρίτας ο Σωτήρ, η τ. πρ. του συλ Γυναικών Αχινού κ. Αλέκα Παπαδοπούλου, ο εκδότης της εφημερίδας Νέα Πορεία κ. Τριανταφύλλου Χρήστος, αγαπημένοι φίλοι από την Τερπνή, Νιγρίτα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Σκούταρι και από όλο το νομό. Ήταν τόσος ο κόσμος που ανέβηκε όλη την ημέρα στα χιλιόδεντρα, που το πιθανότερο είναι ότι δεν καταφέραμε όλους να τους χαιρετίσουμε, να τους μιλήσουμε, να τους δούμε και επομένως ας μας δικαιολογήσουν για την απουσία αναφοράς κάποιων ονομάτων.
Να ευχαριστήσουμε: 
Το δήμο Βισαλτίας για την πολύτιμη προσφορά, μια και τα κούλουμα ήταν υπό την αιγίδα του δήμου.
Το δήμαρχο κ. Καλαϊτζή Δημήτριο.
Τον αντιδήμαρχο κ. Γιαννακίδη Δημήτριο.
Τον αντιδήμαρχο κ. Παπαγιάννη Κων/νο.
Τον πρ. δημοτικού συμβουλίου κ. Μπάγκαλα Κων/νο πολύτιμο χορηγό και των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων.
Το διευθυντή του δήμου κ. Καρτερό Μιχάλη για τη βοήθεια.
Το διοικητή του στρατοπέδου Θερμών κ. Δήμο Στέργιο και το στρατιωτικό  κ. Μάκη Κάργα.
Την επιτροπή που έκρινε τα καρναβάλια μας, κ. Γκουγκούδη Κων/νο, κ. Δρούγγο Χρήστο και κ. Φανερωμένο Γιάννη.
Την πρόεδρο του συλλόγου Γονέων κ. Μπλόγκαρα Νϊκη.
Την κ. Βλαχοδήμου Φωτεινή και κ. Φωτιάδου Στέλλα, κ. Τζιάνη Βαγγέλη, κ. Χατζημήτα Κώστα.
Τον Νηπιαγωγό κ. Σιάμη Πασχάλη, τους γονείς, τα παιδάκια και το δάσκαλο/α της Γ΄ Δημοτικού και όλα τα παιδάκια μικρά και μεγάλα που συμμετείχαν παρόλο το δυνατό κρύο.
Την τεχνική υπηρεσία του δήμου μας και τον  προϊστάμενό της κ. Κοπελά Γιάννη.
Τον κ. Γραβάλη Θόδωρο υπάλληλο του δήμου μας.
Τον ηλεκτρολόγο του δήμου κ. Πάτακα Απόστολο.
Τους υδραυλικούς κ. Νίκο Ταντανόζη και Βάιο Τσίκαλα.
Τον ακούραστο πολύτιμο συνεργάτη μας κ. Τρούπη Δημήτρη.
Τον κ. Τρούπη Άγγελο για τους υπέροχους χαρταετούς.
Την κ. Πολυχρονίδου-Σερβία  Φωτεινή (κηπευτικά) για τις απλόχερες προσφορές της.
Την κ. Άννα Λιόλια (εργαστήριο ζυμαρικών) για τα υπέροχα γλυκά.
Την κ. Τερζάκη Αθηνά για τον καταπληκτικό χαλβά.
Το ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση και την κ. Βέρου Στέλλα που κάλυψαν ζωντανά τις εκδηλώσεις.
Τον πρόεδρο της Ασπίδας που από πολύ πρωί φρόντισε να ετοιμάσει το γευστικότατο κουσιάφι (κομπόστα).
Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο:
Στον τ. αντιδήμαρχο κ. Χαραλαμπίδη Παναγιώτη, ψυχή της εκδήλωσης, που τουλάχιστον από μια βδομάδα πριν ασχολήθηκε σχολαστικά με όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης και μαζί μας όλη την Κ. Δευτέρα μας πρόσφερε την αναντικατάστατη βοήθειά του έως και την επόμενη ημέρα, ώστε να διευθετηθούν όλα στην εντέλεια.
Στο επίτιμο μέλος του συλλόγου κ. Γιαχιά Βαγγέλη που ετοίμασε την υπέροχη φασολάδα παίρνοντας τις θετικές κριτικές όλων που τη γεύτηκαν σε συνταγή του κ. Βλαχοδήμου Άγγελου και την ανεκτίμητη βοήθεια του κ. Τρούπη Μίμη και στα καζάνια και στις δουλειές. Μιλάμε για δύο πρόσωπα τον Γιαχιά Βαγγέλη και Τρούπη Μίμη που από τις 8 ώρα το πρωί μέχρι και την τελευταία στιγμή που φύγαμε, έτρεξαν και κουράστηκαν περισσότερο από όλους μας.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ελπίζουμε με καλύτερο καιρό, μια και το 2013 η Κ. Δευτέρα θα είναι σχεδόν μετά ένα μήνα από τη φετινή ημερομηνία, δηλαδή 18 Μαρτίου.





Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr