ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ 2012

ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ 3 ΙΕΡΑΡΧΩΝ
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Με πολύ μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα της αίθουσας δεξιώσεων της κοινότητας Τερπνής πραγματοποιήθηκαν τα ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ 2012 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά την προβολή της θεμελίωσης του Γηροκομείου, μια θεμελίωση που έγινε από τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη κ. Θεολόγο μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία και είναι μια ακόμη προσφορά του κ. Αναστασιάδη Δημητρίου και της οικογένειάς του. 
ΖΑΡΙΜΠΑΣ-ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ-ΤΖΙΑΝΗΣ
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΙΓΡΙΤΑΣ
Ακολούθησε το μουσικό μέρος με το μαθητή Γιάννη Μαυρομάτη που ερμήνευσε εκπληκτικά παραδοσιακά τραγούδια. Στην εξαιρετική εμφάνιση συνέβαλε ο Λυκειάρχης Νιγρίτας και μουσικός κ. Ζαρίμπας Παναγιώτης με τις εκπληκτικές οδηγίες του και το βιολί του και συνόδευσε υπέροχα ο ταμίας μας κ.Νίκος Τζιάνης με το αρμόνιο. Δυστυχώς η νεαρή Ελευθερία Παλιούρα λόγω ασθένεις δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο μουσικό σχήμα και να τραγουδήσει.
Τέλος έγινε η βράβευση των αριστούχων μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου και των μαθητών που έλαβαν μέρος στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό στην Αθήνα καταλαμβάνοντας την 4η θέση, αλλά και των καθηγητών τους κ. Χατζάρα, κ. Σκαρογιάννη και του λυκειάρχη Νιγρίτας κ. Ζαρίμπα. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους, μαθητές και καθηγητές.
Να ευχαριστήσουμε Πρώτα από όλους την εκκλησία των Τριών Ιεραρχών για τη συνεργασία.
Το δραστήριο σύλλογο Γονέων Δημοτικού Τερπνής για την καθοριστική συμβολή και βοήθεια στην εκδήλωση. 
Τη διευθύντρια Δημοτικού κ. Γκιοφή Χρυσάνθη, το Γυμνασιάρχη  κ. Φουντουκίδη, το Λυκειάρχη κ. Ζαρίμπα και τους καθηγητές.
Την υποδιευθύντρια κ. Τερζάκη η οποία βοήθησε τα μέγιστα μια και πλέον το Γυμνάσιο Τερπνής δεν υπάρχει και τα παιδιά φοιτούν στη Νιγρίτα.
Την καθηγήτρια κ. Δήμου Αναστασία που επαννηλειμμένα βρίσκεται δίπλα στο σύλλογο.
Τον πρόεδρο της Ασπίδας κ. Τουλάκη Χρήστο.
Το επίτιμο μέλος του Πολιτιστικού κ. Γιαχιά Βαγγέλη.
Τον κ. Τζιάνη Βαγγέλη.
Τα κανάλια ΤVS και η δημοσιογράφο κ. Μωραίτη Ελένη, το  ΔΙΚΤΥΟ και τη δημοσιογράφο κ. Σμάγαδου Όλγα.
Τέλος όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.
Σε επόμενη δημοσίευση θα αναφέρουμε όλα τα ονόματα των μαθητών που βραβεύτηκαν.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr