ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΑ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΑ
Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικο φαγητό της Τερπνής

κ. ΑΘΗΝΑ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1 κ. πράσα
1 κ. χοιρινό
2-3 κρεμμύδια ξερά
αλάτι
πιπέρι
λίγο σέλινο
1 κούπα λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε στην κατσαρόλα με τα νερά του. Αφήνουμε λίγο να βράσει και μετά βάζουμε το λάδι, σωτάρουμε τα κρεμμύδια και ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό αφήνοντάς το να βράσει σε σιγανή φωτιά. Κόβουμε τα πράσα σε χοντρά κομμάτια, τα ζεματάμε για λίγο για να μη γίνει βαρύ το φαγητό. Τέλος ρίχνουμε το σέλινο, αλάτι και πιπέρι.Όταν μαλακώσει το κρέας βάζουμε τα πράσα και βράζουμε λίγο ακόμη. Τέλος κάνουμε και ρίχνουμε το αυγολέμονο, αφού έχει κάπως κρυώσει το φαγητό.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr