ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής και μάλιστα σε τόσο δύσκολες εποχές ο κόσμος ήταν σύμφωνα με τα στοιχεία μας περισσότερος από πέρυσι. Ιδιαίτερο ικανοποιητικό αυτό, αφού νιώθουμε την αγάπη και υποστήριξη των μελών και φίλων σου συλλόγου. 
Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος κ. Καλαϊτζής Δημήτριος, ο πρ. της δημοτικής Κοινότητας Τερπνής κ. Μπάγκαλας Δημήτριος, ο αντιδήμαρχος κ. Παπαγιάννης Κων/νος, ο δημ. σύμβουλος κ. Τρούπης Χρήστος, ο σύμβουλος της Δημ Κοινότητας Τερπνής κ. Δρούγγος Χρήστος, οι τ. αντιδήμαρχοι. κ.κ  Χαραλαμπίδης Παναγιώτης και Αγγελάκης Οδ. Χρήστος, το τ. μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου κ. Καρούσης Γεώργιος, η δημοσιογράφος κ. Λία Μαυρίδου, ο πρ. του Καπνικού Συναιτερισμού "Βισάλτης" κ. Τσερβίστας Μιχάλης, ο πρ. του πανηγυριού Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας κ. Πολυχρονίδης Σπύρος, ο πρ. του συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης κ. Νούλης Γιάννης, η πρ. του συλλόγου Γυναικών Τερπνής κ. Πέγου Ανοιξιά, ο πρ. της Ασπίδας κ. Τουλάκης Χρήστος, ο πρ. του συλ. Κτηνοτρόφων κ. Μπασδάρας Γιώργος, μέλη του συλλόγου Γονέων Δημοτικού Τερπνής, Φιλοπτώχου Τερπνής και πάρα πολλά μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού συλλόγου.
Να σας μεταφέρουμε τις ευχές για χρόνια πολλά και του Περιφερειακού συμβούλου κ. Μασλαρινού Αθανάσιου και του δημοτικού συμβούλου κ. Γκουγκούδη Κων/νου που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.
Τα παιδιά των χορευτικών μας τραγούδησαν τα κάλαντα και έκαναν γιορτινές εμφανίσεις σε παραδοσιακά και μοντέρνα προγράμματα κάτω από τις οδηγίες της χοροδιδασκάλου μας κ. Μπίμπη Στέλλας. 
Υπέροχα έπαιξε η ανανεωμένη ορχήσρα "9/8" τους οποίους και ευχαριστούμε. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε το μαέστρο κ. Μισχόπουλο Ηλία και τον τραγουδιστή που μας κατέπληξε για μια ακόμη φορά κ. Νασιό Χρήστο που έπαιξαν αφιλοκερδώς για τον Πολιτιστικό σύλλογο, με τη συμμετοχή και του ταμία μας στα πλήκτρα κ. Τζιάνη Χρ. Νίκου. Την υπόλοιπη ορχήστρα αποτελούσαν Βαγγέλης Μούγκας στα ντραμς, o Δημήτρης Τριανταφυλλίδης στα πλήκτρα και στο τραγούδι η Βάσω Πατσιάκου και ο Βάιος Τζιόβας. Πολύ όμορφο νεανικό σχήμα, με πολύ καλούς μουσικούς και τρεις υπέροχες φωνές που οδήγησαν το κέφι στα ύψη μέχρι τις πρωινές ώρες.
Τα δύο μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς κέρδισαν:
Το ταξίδι 2 ατόμων για 4 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη η πρ. του συλλόγου Γυναικών Τερπνής Πέγου Ανοιξιά και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Της ευχόμαστε να είναι τόσο τυχερή σε κάθε φάση της ζωής της και να συνεχίσει να προσφέρει στον εθελοντισμό και στην Τερπνή για πολλά χρόνια ακόμη.
Το πλυντήριο προσφορά του Carrefour Μαρινόπουλος κέρδισε ένας φίλος της Τερπνής από τη Θεσσαλονίκη. Να ευχαριστήσουμε τον κ. Θωμά Τζεβελέκη για την προσφορά  και για τα άλλα μικρότερα δώρα εκτός του πλυντηρίου που πρόσφερε η επιχείρηση.
Ακόμη να ευχαριστήσουμε όλους τους επαγγελματίες Τερπνής και Νιγρίτας για τα υπέροχα δώρα που πρόσφεραν για την πλούσια λαχειοφόρο αγορά μας.
Επίσης την επιχείρηση Νιτσιάκος Α.Ε που πρόσφερε κοτόπουλα για το μενού όλων των παιδιών του Πολιτιστικού και τον κ. Τσιακάλη για τη βοήθεια.
Τους αδελφούς Δρουμπλή που για μια ακόμη χρονιά ήταν οι χορηγοί των προσκλήσεων και των λαχείων μας.
Όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Θα μπορούσαμε να πούμε για τον καθένα σας τόσα πράγματα αλλά είναι αδύνατον να γίνει. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τους αδελφούς Κώστα και Μιχάλη Δρουμπλή που είναι πάντα δίπλα στο σύλλογο, το Σωτίδη Αθανάσιο και Πέγου Ανοιξιά  που ανταποκρίνονται πολλές φορές το χρόνο σε ότι και αν τους ζητήσουμε, το Βάιο Τσίκαλα που προσφέρει αλλεπάλληλη βοήθεια πριν καν του ζητηθεί, τον Καρατζιά Θωμά που χωρίς αυτόν πολύ λίγα πράγματα θα μπορούσαμε να κάνουμε για τα παιδιά σε κάποιες εκδηλώσεις, το Χρήστο Οδ. Αγγελάκη που ενισχύει κάθε χρόνο το χορό μας με την πολυπληθή παρέα του που αποτελείται από 20 και πλέον άτομα, άλλες πολύ μεγάλες παρέες που τα παιδιά τους τα έχουμε στα τμήματα του συλλόγου και δεν έχουν λείψει από καμιά εκδήλωση, αυτούς που έρχονται και χωρίς παρέα μόνο για να ενισχύσουν το σύλλογο, όλους ανεξαιρέτως, τον καθένα ξεχωριστά που μας τιμάτε με την παρουσία σας. Επίσης κάθε χρόνο έρχονται στο χορό μας παρέες νεαρών ζευγαριών που σίγουρα μας αρέσει πολύ να τους υποδεχόμαστε και να τους έχουμε κοντά μας.
Και του χρόνου, υγεία ευημερία και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Δυστυχώς η κάμερα και η φωτογραφική δεν είναι στα χέρια μας, αλλά μέχρι το μεσημέρι θα καταφθάσουν για να δείτε πρώτα τις φωτογραφίες και να ακολουθήσουν και τα βίντεο με σκηνές του χορού.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr