Συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της η Δ.Ο.Υ. Νιγρίτας. Αναστέλλονται τα σχέδια για την απομάκρυνσή της

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν   οι επαφές που πραγματοποιησε στην Αθήνα την Πέμπτη 24-11-2011, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Καλαϊτζής , με  την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών στα πλαίσια των ενεργειών του Δήμου για την αποτροπή του κλεισίματος  της Δ.Ο.Υ Νιγρίτας  και της μεταφοράς της στην πόλη των Σερρών .
Στις συναντήσεις αυτές ο Δήμαρχος διερμηνεύοντας τα αισθήματα του δημοτικού συμβουλίου Βισαλτίας αλλά και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας, εξέθεσε στους στους κυβερνητικούς παράγοντες τους  λόγους που επιβάλλουν την συνέχιση της λειτουργίας της ΔΟΥ Νιγρίτας στην Πόλη της Νιγρίτας . Παρέθεσε ακόμη αναλυτικά τις αρνητικότατες για την περιοχή και τους κατοίκουςτης συνέπειες από μια ενδεχόμενη απομάκρυνση της Οικονομικής Υπηρεσίας.
Εν τέλει δόθηκε  η κυβερνητική διαβεβαίωση ότι σήμερα πλέον δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης της Δ.Ο.Υ. από τη Νιγρίτα  και η κατάσταη παραμένει ως έχει. Πρόκειται αφαλώς για μια θετική εξέλιξη που διασφαλίζει τα τοπικά συμφέροντα και ανταποκρίνεται στο κοινό περί δικαίου αίσθημα

http://www.dimosvisaltias.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr