Τι θα συμβεί στις 11/11/11;

Οι λάτρεις της αριθμολογίας αλλά και εκείνοι της μεταφυσικής, το αποκαλούν φαινόμενο 11:11... 

Το γεγονός πως σε λίγες ημέρες το ημερολόγιο θα δείχνει 11 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή 11/11/11 έχει πυροδοτήσει δεκάδες σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας.

Το φαινόμενο 11:11

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο υποστηρίζουν πως σε καθημερινή βάση έρχονται αντιμέτωποι με το "φαινόμενο 11:11", δηλαδή κοιτούν τα ρολόγια τους, ή καποια ηλεκτρονική συσκευή που δείχνει την ώρα ακριβώς στις 11:11, θαρρείς και κάποιος έχει ρυθμίσει το "εσωτερικό τους ρολόι" να κάνουν κάτι τέτοιο. Αλλοι βλέπουν τον αριθμό να επαναλαμβάνεται συνεχώς μπροστά τους σε πινακίδες αυτοκινήτων προϊόντα, αποδείξεις λογαριασμών κλπ.

Η κοινή λογική λέει πως πρόκειται για σύμπτωση στην οποία δίνουμε ιδιαίτερη σημασία ακριβώς γιατί κάποιος μας το επισήμανε! "Με την ίδια λογική καθημερινά μπορεί να κοιτάξουμε το ρολόι μας και να είναι 11:12 αλλά αυτό δεν θα το καταγράψει το μυαλό μας", λένε!

Κι όμως, εκείνοι που ζουν το φαινόμενο 11:11, επιμένουν πως η συχνότητά του είναι τέτοια που αποκλείει την πιθανότητα του τυχαίου γεγονότος. Η μεταφυσική εξήγηση του φαινομένου, είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή σε ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί με τέτοια θέματα. Θα προσπαθήσουμε όμως, να το κάνουμε όσο πιο κατανοητό γίνεται.

Τι σημαίνει το 11:11!

Κατά τη μεταφυσική ερμηνεία, το 11:11 είναι ένα "καμπανάκι" εσωτερικής αφύπνισης που μπορεί να συμβαίνει εντελώς τυχαία, αλλά να επηρεάζει καθοριστικά την πνευματική πορεία του ανθρώπου! Λαμβάνοντας ως δεδομένο πως το 11:11 βρίσκεται ήδη στην κυτταρική μας μνήμη πριν ακόμη γεννηθούμε, οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας λένε πως κάθε φορά συναντάμε το 11:11 αυτά τα κύτταρα μνήμης διεγείρονται. Από κάποια χρονική στιγμή και μετά, το άτομο που βιώνει το φαινόμενο, αισθάνεται σαν να έρχεται αντιμέτωπο με μία "ξεχασμένη ανάμνηση"! "Είναι ένα πολύ καλό σημάδι, πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο πνευματικής αφύπνισης" προσθέτουν!

Οι "εργάτες του φωτός" και η "ενεργοποίηση των Πυλών"

Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος κινούνται και οι αυτοαπακαλούμενοι "εργάτες του φωτός" (lightworkers). Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως πρόκειτα για κάποιες " φωτισμένες ψυχές με ιδιαίτερες ικανότητες, που κατά καιρούς ενσαρκώνονται στη Γη, με σκοπό να βοηθήσουν την ανθρωπότητα ναξεπεράσει τους φόβους της και να βαδίσει σε μια νέα εποχή"! Το 11:11 είναι ο τρόπος μέσα από τον οποίο καταφέρνουν να συγκεντρώνουν "φως" και αποστολή τους να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο "φως" στον πλανήτη Γη!

Κατά μία θεωρία τις 11/01/1991, εκατοντάδες "εργάτες του φωτός" μαζί με χιλιάδες "φωτισμένους ανθρώπους" ξεκίνησαν ένα δύσκολο και χρονοβόρο πείραμα: την προσπάθεια να "ξεκλειδώσουν" και να ενεργοποιήσουν την πρώτη από τις 11 Πύλες, όπως τις αποκαλούν! Η προσπάθειά τους συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια με την ομάδα να επιχειρεί να κάνει κάτι ανάλογο κάθε 3 ή 4 έτη με την 2η, 3η, 4η κλπ "Πύλη".

Η προκαθοριμένη διάρκεια του πειράματός τους ήταν 20 χρόνια! Ξεκίνησε το 1992 και θα ολοκληρωθείστις 11 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή στις 11/11/11! Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι τι θα συμβεί με την "ενεργοποίηση της 11ης Πύλης" είτε αυτή πετύχει, είτε όχι!

Τι περιμένουν να συμβεί στις 11/11/11!

Σύμφωνα με την έρευνα του pyles.tv, μία από τις πιο διαδεδομένες απόψεις είναι ότι στις 11/11/11, θα "αποκαλυφθεί" -άγνωστο πώς- στην ανθρωπότητα ο τρόπος ώστε να καταφέρει να πραγματοποιήσει το καθοριστικό "άλμα συνείδησης" το 2012!

Δεύτερη στη σειρά, έρχεται η θεωρία που λέει πως στις 11/11/11 θα συμβεί ένα κορυφαίο γεγονός που θα είναι η αρχή ριζικών αλλαγών για τον πλανήτη και το μέλλον του!

Φυσικά, υπάρχει και η πιο... ρεαλιστική προσέγγιση που λέει ότι στις 11/11/11 δεν θα συμβεί απολύτως τίποτα, όπως δεν συνέβει τίποτε όλες τις προηγούμενες φορές που το ημερολόγιο έδειξε 11/11/11!

"Δεν είχε ακόμη ενεργοποιηθεί από τους lightworkers το πείραμα", ανταπαντούν οι θιασώτες της θεωρίας!

Ενα μαθηματικό τρυκ (;) στην υπηρεσία του φαινομένου 11:11

Δύο φίλοι του pyles.tv, στην προσπάθειά τους να γίνει κατανοητή η σημασία του φαινομένου προχωρύυν σε ένα μαθηματικό... τρυκ! Προσθέστε, μας λένε, την ηλικία που έχετε φέτος, στα δύο τελευταία ψηφία της χρονιάς γέννησής σας! Π.Χ αν γεννηθήκατε το 1983 άρα φέτος είστε 27 ετών προσθέστε 83+27 Τι βρίσκεται; Τυχαίο;, ρωτούν! Ταπεινή μας γνώμη είναι πως, ναι! Είναι εντελώς τυχαίο και δεν σημαίνει τίποτα!

Και ταινία για τις 11/11/11!

Εννοείται πως το Χόλυγουντ δεν θα μπορούσε να αφήσει ένα τόσο εμπορικό θέμα να πάει χαμένο. Η ταινία με τίτλο 11/11/11 είναι ήδη έτοιμη!
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr