ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΟΥΜΝΙΑΝΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Το χορευτικό παραστάσεων θα εμφανιστεί σήμερα σε φεστιβάλ στο Στρουμνιάνι της Βουλγαρίας.To Στρουμνιάνι βρίσκεται νοτιοδυτικά της Βουλγαρίας.
Χιλιάδες πρεσβευτές του χορού της τέχνης και του τραγουδιού θα αφεθούν στην ομορφιά και τη μοναδικότητα της λαϊκής παράδοσης.
Η φετινή διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ »Maleshevo τραγούδι και χορός" θα πραγματοποιηθεί 14 - 16 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Υπουργού Πολιτισμού.

Πάνω από 2500 βούλγαροι και ξένοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ »Maleshevo τραγούδι και χορός" . Για πρώτη φορά στη σκηνή Mikrevo θα αγωνιστούν και οι ομάδες του Pazardzhik, Ντόμπριτς, Plovdiv, Samokov, Πλέβεν, Razgrad και άλλες. Θα συμμετέχουν ομάδες από τα Σκόπια, την Ελλάδα, τη Σερβία, τη Μολδαβία.

Οι συμμετέχοντες θα κριθούν από μια κριτική επιτροπή κύρους από έξι μέλη, με τον Πρόεδρο - Albena Γκεοργκίεβα - Καθηγητής Ph.D., Βουλγαρική Ακαδημία Επιστημών.

Οι διοργανωτές του Ιδρύματος του δημοτικού και "The Old Βουλγαρία" επιδιώκουν να εμφανίσουν μερικά από τα καλύτερα σύνολα στη λαογραφία, τη μουσική και το χορό.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr