ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ "ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ ΤΕΡΠΝΗΣ 2011"



 Ολοκληρώθηκε και έκλεισε η αυλαία  του τετραημέρου των εορταστικών εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2011» που διοργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό σύλλογο Τερπνής. Για το πρώτο διήμερο με την παρουσίαση του βιβλίου "Τερπνή" και την Κινηματογραφική βραδιά ήδη σας έχουμε μιλήσει, επομένως θα πάμε στο δεύτερο διήμερο. Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου παραμονή του Αγίου Δημητρίου μετά το πέρας της περιφοράς και τον πανηγυρικό εσπερινό τα παιδικά τμήματα του συλλόγου και ο Συλ. Γυναικών Νιγρίτας με χοροδιδασκάλους την κ. Μπίμπη Στέλλα και κ. Σταλακτή Ηλιοπούλου αντίστοιχα, χόρεψαν ποικίλους παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία της Τερπνής. Ταυτόχρονα λειτούργησε υπέροχη έκθεση Ζωγραφικής στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας με πίνακες από το παιδικό και τμήμα ενηλίκων του Εικαστικού Εργαστηρίου του συλλόγου, εντυπωσιάζοντας το φιλότεχνο κοινό που την επισκέφτηκε.
Την Τετάρτη τελευταία ημέρα των Δημητρίων Τερπνής στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου συνεχίστηκε και έκλεισε ταυτόχρονα το τετραήμερο εκδηλώσεων με το χορευτικό παραστάσεων του συλλόγου, με δύο νεαρούς τραγουδιστές το Γιάννη Μαυρομάτη και την Ελευθερία Παλιούρα που ερμήνευσαν όμορφα τραγούδια και την απονομή τιμητικής πλακέτας στον μεγαλύτερο ηλικιακά παραδοσιακό τραγουδιστή της Τερπνής τον ογδοντάχρονο κ. Διαμαντή Οδυσσέα. Προσφέρθηκε σε όλο τον κόσμο υπέροχο ντόπιο κρασί, κάστανα, εδέσματα και γλυκό κυδώνι.
Ο σύλλογος ευχαριστεί:
Την πρόεδρο του συλλόγου Γονέων Δημοτικού κ. Μπλιόγκαρα Νίκη που τα λόγια θα αδικήσουν τη βοήθεια που προσέφερε στο σύλλογο.
Το επίτιμο μέλος του συλλόγου κ. Γιαχιά Βαγγέλη που όπως κάθε χρόνο έβρασε με τον πρόεδρο της Ασπίδας κ. Τουλάκη Χρήστο  τα κάστανα που προσφέρθηκαν στοκ κόσμο.
Το Smile Market του κ. Σωτίδη και κ. Ανοιξιάς Πέγου για τα κάστανα.
Την κ. Πασχαλίνα Τουλάκη για την προσφορά εδεσμάτων.
Τους ντόπιους παραγωγούς κρασιού κ. Τζεβελέκη Άγγελο, κ. Δούλη Νίκο και κ. Βλαχοδήμο Χρήστο.
Toν κ. Ίταλα Τάσο και κ. Σταμούλη Αχιλλέα για τα ξύλα.. 
Τον ανώνυμο Τερπνιώτη για τα ξύλα και τα κάστανα.
Την κ. Βαία Κεραμιδά, κ. Νίνα Τσίκαλα και άλλες τρεις κυρίες που δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τα ονόματά τους, για το γλυκό κυδώνι.
Την κ. Νίκη Δεαχοντούδη, κ. Μάρθα Διαμαντή, κ. Ευαγγελία Κασάπη και από το συλ Γυναικώντην κ. Ντίνα Γκουγκούδη για την πολύτιμη βοήθεια στην προσφορά των εδεσμάτων.
Έτσι επιτυχημένα και με ιδιαίτερες εκδηλώσεις έκλεισαν και τα φετινά "Δημήτρια Τερπνής" . 
Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν αλλά και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr