ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ



Αυλαία χθες για την 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με μία μεγάλη επιτυχία για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών που για πρώτη φορά στην ιστορία της Έκθεσης ήταν ο τιμώμενος νομός της χώρας με δικό του χώρο όλο το Περίπτερο 6.
Αναδείχθηκε από την διοίκηση της HELEXPO ως το καλύτερο περίπτερο με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και την ποιότητα των εκθετών. Μία πολύ μεγάλη επιτυχία!!!!
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με τον κ. Μωυσιάδη και το Επιμελητήριο Σερρών με τον κ. Δρογαλά που κυρίως είχε την ευθύνη να προβάλει την επιχειρηματικότητα του νομού, και σε όσους ασχολήθηκαν με την οργάνωση και υλοποίηση της Έκθεσης. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον Βασίλη Βαφειάδη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Στάθη Πολίτη που πραγματικά ήταν οι ακούραστοι εργάτες και η ψυχή της διοργάνωσης της Έκθεσης.
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην βραδιά των απόδημων Σερραίων που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και το χορευτικό συγκρότημα ενηλίκων του Συλλόγου μας προβάλοντας το χωριό και τον Δήμο μας. Πολλά συγχαρητήρια στους χορευτές και την χοροδιδάσκαλο Αγγελική Τζιάνη. Αν θέλετε να δείτε το σεργιάνι και το συρτό Μακεδονίας πατήστε εδώ , την πατινάδα


εδώ, τον τρεχάτο εδώ,τα τσουράπια εδώ, και την χασαπιάεδώ.
Στις παράλληλε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν κάθε βράδυ, οι χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια πολιτιστική παράδοση του νομού μας μέσα από τα χορευτικά σχήματα, και τα δρώμενα όλων των Δήμων του νομού. Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει και η παραδοσιακή πάλη που γίνεται στα πανηγύρια των χωριών του νομού μας. Επίδειξη της παραδοσιακής πάλης παρουσίασαν ο Δήμος Ηράκλειας την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ο δικός μας δήμος Βισαλτίας την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. 

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr