ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση όλων των συλλόγων της Βισαλτίας με την επιτροπή των Γερακινείων, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της Πανβισαλτιακής βραδιάς που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011.
Γενικά και μέχρι να ανακοινώσει αναλυτικά η επιτροπή επίσημα το πρόγραμμα, να σας πούμε ότι στα φετινά ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ θα υπάρχουν χορευτικά συγκροτήματα, αναπαραστάσεις εθίμων δύο βραδιές με τους Σερραίους καλλιτέχνες Βασίλη Λέκκα και αδελφούς Διονυσίου, ενώ οι εκδηλώσεις θα κλείσουν πανηγυρικά με  βραβεύσεις και την αναπαράσταση της πτώσης της Γερακίνας στο πηγάδι.
Περνάμε περίοδο ισχνών αγελάδων και μόνο χάρη στη μεγάλη προσπάθεια του προέδρου και μελών της επιτροπής, με τη συμβολή των συλλόγων του δήμου Βισαλτίας και καταξιωμένων δημοσιογράφων θα γίνουν οι εκδηλώσεις των Γερακινείων μια τόσο σημαντική χρονιά, που θα γιορταστούν τα 30 χρόνια των εκδηλώσεων στη Νιγρίτα. Δηλαδή ουσιαστικά χάρη στον εθελοντισμό, που σε αυτόν θα είναι και αφιερωμένες οι φετινές εκδηλώσεις.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr