ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ

κ. ΚΑΣΑΠΗ ΦΑΝΗΣ

ΥΛΙΚΑ
1 κ. μελιτζάνες
το χυμό ντομάτας
1 φλ ελαιόλαδο
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 φλ πλιγούρι
μαϊδανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι

             

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα. Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μεγάλους κύβους, τις ρίχνουμε κι αυτές στην κατσαρόλα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε χυμό ντομάτας και ανάλογα νερό (3-4 φλιτζάνια). Αφήνουμε να βράσουν και προσθέτουμε το πλιγούρι, συνεχίζοντας το βράσιμο για ένα τέταρτο περίπου. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αφού προσθέσουμε πάνω σε κάθε μερίδα λίγο ψιλοκομμένο μαϊδανό.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr