ΠΙΤΑ ΓΚΑΤΑΪΦΙ

ΠΙΤΑ ΓΚΑΤΑΪΦΙ

κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ

ΥΛΙΚΑ
500 γρ γκανταϊφι
500 γρ κιμά
300 γρ φέτα
500 γρ μελιτζάνες
1 βιτάμ
½ ποτήρι λάδι
μαϊδανό
δυόσμο
αλάτι
πιπέρι
κανέλα
              

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανοίγουμε όλο το γκανταίφι και το βουτυρώνουμε καλά. Βάζουμε στο ταψί το μισό γκανταίφι.  Σοτάρουμε τη μελιτζάνα, τα κρεμμύδια, τον κιμά και προσθέτουμε μαϊδανό, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και λίγη κανέλα. Απλώνουμε πάνω και σκεπάζουμε τα υλικά στο ταψί με το άλλο μισό γκανταίφι.
Ψήνουμε στους 180ο για 45΄ με 50΄.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr