ΤΑΚΟΥΜ

ΤΑΚΟΥΜ
κ. ΣΟΥΛΑΣ ΤΣΙΚΑΛΑ
YΛΙΚΑ

1 ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ
1 ΜΑΤΣΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
1 ΜΑΤΣΟ ΑΝΗΘΟ
1 ΜΑΤΣΟ ΔΥΟΣΜΟ
2 ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
½ κ. ΡΥΖΙ
4 ΑΥΓΑ
ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Πλένουμε καλά τη συκωταριά και τη βράζουμε. Αφού βράσει τη βγάζουμε από την κατσαρόλα και τεμαχίζουμε τα συκώτια σε μικρά κομματάκια. Τα βάζουμε σε άλλη κατσαρόλα και ρίχνουμε το λάδι, κρεμμυδάκια φρέσκα και ξερά, δυόσμο, άνηθο και τα τσιγαρίζουμε. Αφού τσιγαριστούν ρίχνω το ζουμί που είχα από τη συκωταριά και το ρύζι και τα αφήνω να βράσουν καλά και να πυχτώσουν όλα τα υλικά μου. Κατόπιν σπάζω 4 αυγά, τα χτυπάω καλά τα ρίχνω μέσα στα υλικά μου και τα ανακατεύω πάρα πολύ καλά.
Λαδώνω το ταψί και ρίχνω το υλικό μου. Σκεπάζω με τη σκέπη την κατσικίσια και τα ψήνω μια μισή ώρα στους 250ο
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr