ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΞΕΡΟΨΗΣΤΑ ΣΚΟΡΔΑΤΑ

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΞΕΡΟΨΗΣΤΑ ΣΚΟΡΔΑΤΑ

κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ


ΥΛΙΚΑ
1 κ. κολοκυθάκια
½ κούπα αλεύρι
κόκκινο πιπέρι γλυκό
3-4 σκόρδα
½ κούπα λάδι
ξύδι
αλάτι

ΓΙΑ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
Ξύδι
3-4 σκελίδες σκόρδο
λίγο αλάτι
            

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα κολοκυθάκια ροδέλες και τα αλατίζουμε. Λαδώνουμε ένα ταψί, το πασπαλίζουμε λίγο με αλεύρι και αραδιάζουμε τα κολοκυθάκια κολλητά ένα ένα. Τα πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι, κόκκινο πιπέρι γλυκό και λίγο λάδι και τα ψήνουμε. Μόλις ροδίσουν τα βγάζουμε από το φούρνο και ρίχνουμε το σκόρδο κτυπημένο με το ξύδι και λίγο αλατάκι και τα ξαναβάζουμε για 3-4 λεπτά στο φούρνο

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr