5 ιουνιου Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, συμμετέχει στις...
εκδηλώσεις που διοργανώνει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και το Δασαρχείο Πύργου στο δάσος της Φολόης.

Ο εορτασμός της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος συμπίπτει με την παράδοση του εξοπλισμού δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας στους εθελοντές της Φολόης και με την
τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων στο δάσος. Με τις δύο αυτές δράσεις κλείνει ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος της Φολόης που πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Οι άλλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Ιουνίου περιλαμβάνουν πεζοπορία και ποδηλασία στο δάσος, επίσκεψη στα δύο κέντρα περιβαλλοντικής πληροφόρησης στην περιοχή, καθώς και καθαρισμό του δάσους και του παρακείμενου Καταφυγίου Άγριας Ζωής, απ’ τα σκουπίδια.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις αυτές, μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Δασαρχείο Πύργου (τηλ. 26210 22966) ή στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (τηλ. 210 32 24 944).

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr