ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛlΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΕΡΠΝΗΣ ΣΤΗΝ 4η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ


Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Πολιτιστικό Τερπνής

Με χρυσό μετάλλιο αποχώρησε από το 4ο φεστιβάλ γαστρονομίας ο Πολιτιστικός σύλλογος Τερπνής. 
Στον υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου Elpida resort το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με το δήμο Σερρών και με τη βοήθεια της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδας και Κύπρου διοργάνωσαν υπέροχη εκδήλωση για μια ακόμη χρονιά. Στον πανέμορφο χώρο του φεστιβάλ είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε πολλούς αγαπημένους φίλους αλλά και συλλόγους του νομού και τον Ευθύμη τον παρουσιαστή της εκπομπής μαγειρικής «η κουζίνα της μαμάς».
Η βραβευμένη κ. Αθηνά Τερζάκη
Η βραβευμένη κ. Κασάπη Φανή
Ο σύλλογος φρόντισε στη σερραϊκή γιορτή να συμμετέχει όχι μόνο το Δ.Σ αλλά και τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού. Γευστική πανδαισία περιελάμβαναν οι συνταγές που παρασκευάσαμε με παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις. Για τον Πολιτιστικό μαγείρεψαν φαγητά και γλυκά η κ. Αθηνά Τερζάκη, κ. Φούλα Κασάπη, κ. Λένα Χονδρού, κ. Τουλάκη Πασχαλία και κ. Τουλάκη Ελισάβετ.
Πολιτιστικός Τερπνής
Να τονίσουμε πως η Τερπνή δεν πήρε ένα αλλά δύο μετάλλια, μια και χρυσό μετάλλιο έλαβε και ο Σύλλογος γυναικών Τερπνής με όμορφες συνταγές που παρασκεύασαν οι γυναίκες του συλλόγου.
Να ευχαριστήσουμε τις κυρίες  Αθηνά Τερζάκη, Πασχαλία Τουλάκη και Ελισάβετ Τουλάκη.
Η κ. Κασάπη με τον Ευθύμη
Την κ. Κατερίνα Καναράκη, κ. Απόστολο και Φανή Δρουμπλή και τον κ. Ηλία Μισχόπουλο.
Και του χρόνου,  ευχόμενοι στον πρόεδρο κ. Δρογαλά και το Δ.Σ του Επιμελητηρίου θα συνεχίσουν να προβάλλουν έτσι υπέροχα το νομό Σερρών και τις εξαιρετικές και ξεχωριστές ομορφιές του, με υπέροχα ταξίδια γεύσης και παράδοσης.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr