ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος που είχαμε με την κάμερα, θα σας δείξουμε ενδεικτικές σκηνές των χορευτικών Τερπνής και Πεθελινού και τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσουμε εκτεταμένα βίντεο  μέσα από την εκπομπή του κ.Σάκη Αυγερινού στη Νέα Τηλεόραση που μαγνητοσκόπησε όλη την εκδήλωση του Πολιτιστικού.

Κοινοποιούμε και την επιστολή που μας έστειλε ο βουλευτής κ. Μπόλαρης
Προς το Δ.Σ του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΤΕΡΠΝΗΣ 

Αγαπητές φίλες,
αγαπητοί φίλοι,
Αγαπητά μας παιδιά.
Λυπάμαι που το επιβαρημένο πρόγραμμα των υποχρεώσεών μου δεν μου επιτρέπει να παραβρεθώ στην εκδήλωση λήξης των δραστηριοτήτων των τμημάτων σας. Παρακολουθώ, με τη συνεχή ενημέρωση των δράσεών σας από το ΔΣ το πολυποίκιλο έργο σας. Η πλούσια θεματική και το οργανωτικό σας πνεύμα συνδέονται με μια ξεκάθαρη αντίληψη για τη σημασία του πολιτισμού και της άτυπης εκπαίδευσης στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και του κοινωνικού ιστού στην επαρχία. Παράλληλα, δίνετε στη νεολαία μας εναλλακτικά πρότυπα στην ισοπεδωτική πολλές φορές επίδραση της τηλεόρασης ή της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Με το έργο σας  καλλιεργείτε αρχές και τρόπους ζωής που ο τόπος έχει ανάγκη προκειμένου να κατανοήσει πως η κρίση είναι πρόκληση για να πρυτανεύσουν άλλα μέτρα και άλλες προτεραιότητες που θα διαμορφώσουν μια ελπιδοφόρα προοπτική στις μελλούμενες γενιές. Συγχαρητήρια σε όσους εργάσθηκαν όλη τη χρονιά καταθέτοντας το μεράκι τους και τη γνώση τους και ιδιαίτερα στα παιδιά που παρουσιάζουν σήμερα τους πολύτιμους καρπούς της δουλειάς τους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Μάρκος Μπόλαρης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Σερρών

Επίσης το χαιρετισμό του έστειλε και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μασλαρινός Αθανάσιος που οι εκδηλώσεις στο πανηγύρι της γενέτειράς του στο Σιτοχώρι δεν του επέτρεψαν να παραβρεθεί στην Τερπνή.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr