ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΠΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ


 Στον υπέροχο, καταπράσινο και πανέμορφο χώρο του παλιού Λυκείου, μπροστά από την παλαίστρα που κατακλύστηκε από κόσμο,  ο Πολιτιστικός Τερπνής με τα μέλη των τμημάτων του, τα μέλη του συλλόγου και όλους τους φίλους έριξε με μουσική και χορό την αυλαία και της φετινής χρονιάς.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Λεονταρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μωυσιάδης, ο τ. δήμαρχος κ. Βλαδίκας Νικόλαος, ο διευθυντής του Δήμου κ. Καρτερός Μιχάλης, ο αντιδήμαρχος κ. Κουκούτσης Γεώργιος,  ο δημ. σύμβουλος κ. Θεόδωρος Βαδικόλιας, οι τ. αντιδήμαρχοι κ. Χαραλαμπίδης Παναγιώτης, κ. Ψαρράς Λεωνίδας και κ. Κουτούλας Βασίλειος, ο πρ. του αγροτικού Συνεταιρισμού Τερπνής κ. Διαμαντής Νικόλαος, οι πρόεδροι των επιτροπών πανηγύρεως Αγ Θωμά Νιγρίτας κ. Σαμαράς Γεώργος και Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας κ. Σπύρος Πολυχρονίδης, η πρ. του συλλόγου Γονέων Δημοτικού κ. Μπλιόγκαρα Νίκη και μέλη του Δ.Σ, ο πρ. της Ασπίδας κ. Τουλάκης Χρήστος, η αντιπρόεδρος του συλ. γυναικών Τερπνής κ. Διαμαντή Μαρία και το μέλος κ. Γκουγκούδη Κων/να, η πρ. του συλλόγου Γονέων Γυμνασίου κ. Παπίκα Μαρία και μέλη του Δ.Σ όπως επίσης και αγαπημένοι φίλοι Τερπνιώτες και μη.
Ο πρ. της Κοινότητας Τερπνής κ. Μπάγκαλας Δημήτρης και ο δημοτικός σύμβουλος κ.Τρούπης Χρήστος έστειλαν το χαιρετισμό τους στους παρευρισκόμενους, μια και κοινωνικές υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν να είναι κοντά μας. 
Στο χώρο της εκδήλωσης η υπεύθυνη του Εικαστικού Εργαστηρίου κ. Μπλιόγκαρα Κλεονίκη φρόντισε να εκτεθούν πανέμορφα έργα παιδικής ζωγραφικής, από τα παιδιά που συμμετέχουν στο Εικαστικό Εργαστήρι.
Έγινε προβολή της τελευταίας εμφάνισης των χορευτικών μας από την παραμονή της Ζωοδόχου Πηγής και χόρεψαν κάτω από τις οδηγίες της υπέροχης χοροδιδασκάλου μας κ. Μπίμπης Στέλλας ενδεικτικά κάποιους χορούς. Επίσης το φιλοξενούμενο χορευτικό του Πολιτιστικού συλλόγου Πεθελινού μας παρουσίασε όμορφους σερραϊκούς χορούς.  Έπαιξε για όλο τον κόσμο η  ορχήστρα "9/8" με τους υπέροχους μουσικούς Ηλία Μισχόπουλο στο μπουζούκι, Βαγγέλη Μούγκα στα ντραμς, Χάρη Τσινάρη στα πλήκτρα και στο τραγούδι τον εκπληκτικό Άρη Κουλτσιάκη και το νεαρό ταλαντούχο Γιάννη Μαυρομάτη.
Ευχαριστούμε: 
Τον αντιδήμαρχο κ. Παπαγιάννη Κων/νοκαι την τεχνική υπηρεσία του δήμου μας.
Τον τ. αντιδήμαρχο κ. Χαραλαμπίδη Παναγιώτη που όλες τις ημέρες των προετοιμασιών φρόντισε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.
Την κ. Καρτερού Παρασκευή.
Τον πρόεδρο της Ασπίδας κ. Τουλάκη Χρήστο που μας βοήθησε τα μέγιστα. 
Τον πρόεδρο της επιτροπής πανηγύρεως Αγ Αθανασίου και το δημοτικό σύμβουλο κ. Καλαϊτζή.
Τον κ. Κοπελά.
Τον κ. Ναλμπάντη Παναγιώτη.
Τον ηλεκτρολόγο κ. Διαμαντή Νίκο πολύτιμο συνεργάτη σε όλες τις εκδηλώσεις μας.
 Toν κ. Τριανταφύλλου Νικ. Χρήστο Πληροφορική Νιγρίτας.
Τον κ. Πανά Γιώργο.
Τους ανθρώπους που κουράστηκαν για ώρες στην ψήστρα: Βλαχοδήμου Φωτεινή,  Μίμη Τρούπη, Σταμούλη Δημ. Αχιλλέα. , Καστριώτη Σινιάρι και Παπάζογλου Δημήτρη.
Τα κανάλια Δίκτυο, Νέα Τηλεόραση και τον παρουσιαστή κ. Σάκη Αυγερινό και το κανάλι ΤVS.
Τα κρεοπωλεία Τερπνής και Νιγρίτας και τον κ. Πριάμη Βασίλειο.
Όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.
Μια και είναι η τελευταία θεσμική εκδήλωση και τυπικά κλείνει και αυτή η χρονιά ευχαριστούμε επίσης:
Τις εφημερίδες: Νιγρίτα, Φωνή Βισαλτίας, Νέα Πορεία, Σερραϊκό Θάρρος, όλες τις εφημερίδες των Σερρών που πρόβαλαν τις εκδηλώσεις μας και.τις φιλικές ιστοσελίδες.
Τους επαγγελματίες που μας στήριξαν όλη τη χρονιά.
Τα μέλη των Δ.Σ των συλλόγων της Τερπνής που μας βοήθησαν σε ότι χρειαστήκαμε.
Τους γονείς των παιδιών που βρίσκονται πάντα δίπλα μας.
Κλείνοντας να αναφέρουμε τον προγραμματισμό μας για το καλοκαιράκι. Εκτός από τις έκτακτες εμφανίσεις που θα κάνει ο Πολιτιστικός, στις 4 Ιουνίου θα συμμετέχουμε στο φεστιβάλ Γαστρονομίας και 6 Αυγούστου θα πραγματοποιήσουμε την  "4η ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ", συναυλία για την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού στο άγιο Μανδήλιο.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές που γράφουν εξετάσεις και ιδιαίτερα στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές.
Καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο . 
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Πολλές ευχές από όλο το Δ.Σ στο μέλος του συλλόγου  κ. Γιαχιά Βαγγέλη για τη νεοφώτιστη εγγονή του, που έλαβε μόλις την Κυριακή 15 Μαΐου το όνομα Ευαγγελία. Να τη συνοδεύει σε όλη της τη ζωή η υγεία, ευτυχία και τύχη. 
Αυτή η χρονιά όμως εκτός όλων τούτων θα κλείσει με ένα επίσης πολύ χαρούμενο γεγονός για όλους μας, με το γάμο του ταμία μας κ. Τζιάνη Νίκου με την εκλεκτή της καρδιάς του κ. Μαρία Ιωαννίδου στο τέλος Μαΐου. Οι ευχές όλων μας είναι μαζί τους.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr