ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ



Ο Πολιτιστικός Τερπνής όπως κάθε χρόνο θα κάνει το κλείσιμο της χρονιάς με εκδήλωση στον ευρύτερο χώρο της παλαίστρας το Σάββατο 14 Μαΐου 2011 στις 8.30 το βράδυΠεριμένουμε τα παιδιά και τους ενήλικες από όλα να τμήματα, χορευτικά, ζωγραφική και χορωδία, αλλά και όλο τον κόσμο.

1. Οι πρόβες τελείωσαν για όλα τα χορευτικά και για αυτή τη χρονιά.

2. Όλα τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων την ημέρα της εκδήλωσης πρέπει να φοράνε τα λευκά μπλουζάκια του Πολιτιστικού για να χορέψουν. 

3. Όσα από τα παιδιά από τα τμήματα ζωγραφικής δεν έφεραν την προηγούμενη Παρασκευή τις ζωγραφιές τους να το κάνουν αυτή την Παρασκευή 13 Μαΐου στο μάθημα στην Κοινότητα για να εκτεθούν στην έκθεση ζωγραφικής, που θα γίνει στην εκδήλωση του κλεισίματος  στην παλαίστρα.

                4. Θα γίνουν προβολές από τις εμφανίσεις                                                             
                των χορευτικών μας τμημάτων.

      5. Θα παίξει για όλους μας ζωντανά η     
      ορχήστρα "9/8".    
                                       
      6.  Θα υπάρχει κέρασμα για όλο τον κόσμο.

7. Τέλος να σας πούμε ότι θα έχουμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας και θα μας χορέψει το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού συλλόγου Πεθελινού Σερρών.
8. Θα περνούσαμε επίσης μαγικές στιγμές με τους ανθρώπους της "Αστροπύλης" που θα μας μιλούσαν για θέματα της αστρονομίας και θα βλέπαμε τα ουράνια σώματα από τα τηλεσκόπια αλλά δυστυχώς ο άστατος καιρός δεν το επιτρέπει. Θα καταστεί όμως δυνατό και θα πραγματοποιηθεί σίγουρα η συνεργασία με τον πρόεδρο κ. Γιώσσα και τα μέλη του συλλόγου της αστροπύλης το καλοκαιράκι.

Σας περιμένουμε όλους στην όμορφη μουσικοχορευτική μας βραδιά.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr