ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ


 Ο Πολιτιστικός είχε προγραμματίσει να κάνει το κλείσιμο της χρονιάς στις 6 Μαΐου, αλλά όπως μας ενημέρωσε η εκκλησία των Τριών Ιεραρχών εκείνη την ημέρα θα γιορτάσει  τα 10 χρόνια από τα θυρανοίξια του ναού πανηγυρικά. Έτσι μετακινήσαμε την ημερομηνία οριστικά για το Σάββατο 14 Μαΐου.
Ο Πολιτιστικός λοιπόν όπως κάθε χρόνο θα κάνει το κλείσιμο της χρονιάς με εκδήλωση στον ευρύτερο χώρο της παλαίστρας το Σάββατο 14 Μαΐου 2011 στις 8.30 το βράδυ. Περιμένουμε τα παιδιά και τους ενήλικες από όλα να τμήματα, χορευτικά, ζωγραφική και χορωδία, αλλά και όλο τον κόσμο.


1. Το Σάββατο 7 Μαΐου δε θα γίνει πρόβα. Οι πρόβες τελείωσαν για όλα τα χορευτικά και για αυτή τη χρονιά.

2. Όλα τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων την ημέρα της εκδήλωσης πρέπει να φοράνε τα λευκά μπλουζάκια του Πολιτιστικού για να χορέψουν. Παντελόνια, φούστες και παπούτσια μπορούν να φορέσουν ότι θέλουν.

3. Τα παιδιά από τα τμήματα ζωγραφικής να φέρουν όλες τις ζωγραφιές τους αύριο Παρασκευή 6 Μαΐου στο μάθημα στην Κοινότητα για να εκτεθούν στην έκθεση ζωγραφικής, που θα γίνει στην εκδήλωση του κλεισίματος  στην παλαίστρα.

                4. Θα γίνουν προβολές από τις εμφανίσεις                                                             
                των χορευτικών μας τμημάτων.

      5. Θα παίξει για όλους μας ζωντανά η     
      ορχήστρα "9/8".    
                                       
      6.  Θα υπάρχει κέρασμα για όλο τον κόσμο.

7. Τέλος να σας πούμε ότι θα έχουμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας και θα μας χορέψει, το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού συλλόγου Πεθελινού Σερρών.


Σας περιμένουμε στην όμορφη μουσικοχορευτική μας βραδιά.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr