ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΕΡΠΝΗΣ

Την Παρασκευή στα γραφεία του Πολιτιστικού έγινε μια συνάντηση του Δ.Σ του συλλόγου μας με το Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης και το σύλλογο Γυναικών, προκειμένου να συζητηθούν και να λυθούν κάποια θέματα, όπως μας το ζήτησε ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης.
Η βραδιά ξεκίνησε με συγκίνηση μια και η κ. Αθηνά Τερζάκη έστειλε εκπληκτικά εδέσματα για να γευτούμε όλοι σε αυτή τη συνάντηση, στη μνήμη της αγαπημένης μας φίλης Φανής Χαϊδευτού,  που έκλεισαν τρεις μήνες από το χαμό της. Ειδικά όταν μαζευόμαστε όλοι μαζί, όταν πάμε εκδρομές, όταν όταν ...... η απουσία της αγαπημένη μας Φανούλας είναι αισθητή.
Για να ξαναγυρίσουμε στη συνάντηση να πούμε ότι συζητήθηκαν και ακούστηκαν όλες οι απόψεις και ο καθένας μας έβγαλε τα συμπεράσματά του. Στο μόνο που θα σταματήσουμε εμείς τουλάχιστον και υπήρξε διαφωνία με το Σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ήταν για τη διοργάνωση της Φεγγαροβραδιάς από μέρους μας στο άγιο Μανδήλιο, μια και πάλι πέφτει η πανσέληνος Αυγούστου το Σάββατο 13 Αυγούστου, 2 ημέρες δηλ πριν το Άγιο Μανδήλιο. Αν είχαν βέβαια προσέξει τι είπαμε τις προηγούμενες χρονιές δε θα ανησυχούσαν, γιατί και πριν δύο χρόνια που έτυχε η πανσέληνος Αυγούστου το ίδιο διήμερο, αλλάξαμε ημέρα όχι γιατί δεν ήθελαν να κάνουμε την εκδήλωση τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά γιατί έχουμε κάποιο σκεπτικό κάτω από τις ακριβείς συνθήκες που πρέπει να γίνεται μια τέτοιας μορφής έντεχνη εκδήλωση. Θα τα πούμε και πάλι στη Φεγγαροβραδιά τον Αύγουστο. Ακούστηκαν κατά την απόψή μας ακραίες θέσεις από μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Θεσσαλονίκης για το συγκεκριμένο θέμα που σίγουρα δεν ήταν στα πλαίσια της προσέγγισης των τριών συλλόγων, αλλά σίγουρα ήταν μεμονωμένες και θεωρούμε ότι δεν αντιπροσώπευαν το σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης. Η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών ήταν σύντομη και περιεκτική, θέτοντας τα ζητήματα που  απασχόλησαν το σύλλογο και έπρεπε να συζητηθούν. Το λόγο πήραν εκτός από τους προέδρους των συλλόγων και τα μέλη των Δ.Σ των συλλόγων και εξέφρασαν τις απόψεις τους, που άλλες φορές συμφωνούσαν και άλλες όχι, όπως είναι και φυσικό, με τις απόψεις των προέδρων. Ο Πολιτιστικός πρότεινε να γίνεται κάθε χρόνο μια συνάντηση όχι μόνο με τους τρεις, αλλά με όλους τους συλλόγους της Τερπνής, όπου θα ανακοινώνει ο καθένας φορέας τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του, ώστε όσο τουλάχιστον είναι δυνατόν να μη συμπίπτουν. Τέθηκαν κάποια θέματα, θα συζητηθούν από τα συμβούλια και θα παρθούν ανάλογες αποφάσεις.
Εν κατακλείδι αποχωρήσαμε συμφωνώντας πως η προσπάθεια του κάθε συλλόγου πρέπει να αποσκοπεί και να γίνεται για το καλό και μόνο της αγαπημένης μας Τερπνής.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr