Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΥΜΠΛΗΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε όμορφες στιγμές του παρελθόντος εν έτει 1986, πριν 25 ολόκληρα χρόνια , για όσους είστε από την περιοχή από το κέντρο "Ρακιτζής". Το αρχείο είναι από την αρχειακή συλλογή του σπουδαίου Τερπνιώτη μουσικού Κώστα Δρουμπλή, όταν νεαρός έκανε εμφανίσεις με την ορχήστρα που βλέπετε και τους μουσικούς με τους οποίους έπαιξε χρόνια και απετέλεσαν την αρχή της μεγάλης του καριέρας. Διακρίνουμε το σπουδαίο μουσικό Μιχάλη Μπουρέλο στην κιθάρα, που μας έπαιξε στην περσινή Φεγγαροβραδιά, τον αγαπημένο φίλο Χρήστο Φρούτη στα ντραμς, το Γιώτη Βιντυνή και φυσικά στο μπουζούκι τον υπέροχο Κώστα Δρουμπλή. Μέσα στο βίντεο διακρίνουμε και αγαπημένα οικογενειακά μας πρόσωπα σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά και φιλικά πρόσωπα. Αν δεν κάνουμε λάθος, ας το επιβεβαιώσει κάποιος που είναι σίγουρος, στο παραπάνω βίντεο στο 3,36 περίπου λεπτό εμφανίζεται κάποια στιγμή και ο ιδρυτής του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής, από τον οποίο δώσαμε και το όνομα στο Λαογραφικό μας μουσείο ο Λάζαρος Καρούτας. Όποιος είναι βέβαιος ας μας το πει. Εξαιρετικό αρχείο.

Και βλέπουμε στο επόμενο βίντεο τον Κώστα Δρουμπλή του σήμερα.
Πρόκειται για μια συναυλία που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό στις 27 Φεβρουαρίου 2011 για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Σε αυτή τη συναυλία ο Κώστας Δρουμπλής ήταν εκεί παρών με την ορχήστρα των "Μουσικών Οριζόντων", αν και συνειδητά λόγω υπερβολικού φόρτου επαγγελματικών υποχρεώσεων, απέχει τον περισσότερο καιρό από τα μουσικά δρώμενα.
Είναι πολύ σπουδαίο από τον ανύπαρκτο ελεύθερο χρόνο του να τα καταφέρνει και να προσφέρει και ο ίδιος με τον τρόπο του, με το μπουζούκι του, σε αυτά τα παιδιά που τόσο ανάγκη έχουν τον καθένα μας.
Πολλά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr