ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ

Πριν συνεχίσουμε με τα βίντεο από τους τρεις Ιεράρχες και τη βασιλόπιτα, να σας ευχαριστήσουμε όλους όσους επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, τελευταία έχετε αυξηθεί και είστε από όλο τον κόσμο. Έχουμε διάφορα προγράμματα που παρακολουθούμε από που είστε, από που έρχεστε στην ιστοσελίδα μας π.χ google, facebook ή άλλες ιστοσελίδες, τι ώρα μπαίνετε κλπ.
Να σας εξηγήσουμε πως μπορείτε να τα βλέπετε και εσείς κάποια μόνο πράγματα από αυτά που βλέπουμε εμείς. 
Θα δείτε δεξιά την υδρόγειο σφαίρα. Την έχουμε συνήθως τέρμα κάτω δεξιά, την ανεβάσαμε σήμερα τέρμα πάνω για να μην την ψάχνετε, μέχρι να καταλάβετε για τι σας μιλάμε. Θα δείτε εκεί μέχρι σήμερα Τρίτη από ποιες χώρες και πόσοι μας επισκέφτηκαν. Θα δείτε απίθανες χώρες από όλο τον κόσμο. Αν πάλι πατήσετε πάνω της θα δείτε αναλυτικά από ποια μέρη του κόσμου και πόσοι μπήκανε σήμερα.Επίσης ανάλογα με την πόλη του επισκέπτη, δείχνει με μια κόκκινη βουλίτσα που βρίσκεται η πόλη. Αν η βουλίτσα είναι πράσινη σημαίνει ότι είναι συνδεμένος αυτή τη στιγμή.
Σας καταγράφει μόνο μια φορά την ημέρα, ανεξάρτητα πόσες φορές  επισκεφτήκατε εσείς την ιστοσελίδα μας την ίδια ημέρα.
Για παράδειγμα σήμερα μπήκανε στην ιστοσελίδα μας μέχρι τις 11 μ.μ 111   ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
Σας ευχαριστούμε όλους και να ξέρετε ότι είναι αισθητή η παρουσία σας και χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι διαβάζετε όσα γράφουμε. Από Ελλάδα, Αμερική, Γερμανία Αγγλία, Γαλλία κλπ.

Αναλυτικά για σήμερα:
ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ 107 επισκέπτες

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 55 επισκέπτες
ΑΘΗΝΑ 34 επισκέπτες
ΚΟΖΑΝΗ  2 επισκέπτες
ΚΑΒΑΛΑ 1 επισκέπτης
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 1 επισκέπτης
ΓΛΥΦΑΔΑ 1 επισκέπτες
ΚΑΜΑΜΑΡΙΑ 1 επισκέπτης
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 1 επισκέπτης
ΠΕΙΡΑΙΑ 1 επισκέπτης
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1 επισκέπτης
ΣΑΠΑΙ 1 επισκέπτης
ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΗ 1
ΝΑΟΥΣΑ  1   επισκέπτης                                                                 
ΚΟΜΟΤΙΝΗ 1 επισκέπτης
ΛΟΥΤΡΑΚΙ επισκέπτης

ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ  3 επισκέπτες
Μountain view 2 επισκέπτης
Νέα Υόρκη 1 επισκέπτης

ΑΓΓΛΙΑ 1 επισκέπτης
Surbiton 1 επισκέπτης

Ξέρουμε από Νέα Υόρκη είναι ο Κώστας ο Κοντός ή κάποιος από την οικογένειά του, από τη Μountain View που είναι δυτικά στην Αμερική έχουμε δύο καθημερινούς αναγνώστες που θα χαρούμε να μάθουμε ποιοι είναι. Από Αθήνα ένας από τους πολλούς επισκέπτες είναι ο Γιάννης ο Τουλάκης. Από την Κατερίνη είναι ο Απόστολος Τσερβίστας. Από Λάρισα πιθανόν η Έλσα Καρούση. Από το Ηράκλειο ο Τάσος ο Χαϊδάκης. Από άλλες περιοχές άλλοι γνωστοί και άγνωστοι φίλοι. Σχεδόν καθημερινά υπάρχουν 3-4 άτομα από Κύπρο. Σχεδόν κάθε ημέρα από Γερμανία. Κάποιες ημέρες βλέπουμε επισκέπτες από μακρινές, πολύ μακρινές χώρες. Να ξέρετε ότι σχεδόν από όλη τη Μακεδονία οι επισκέπτες καταγράφονται από το πρόγραμμα σαν Θεσσαλονίκη.
Οι αναγνώστες που μας επισκέπτονται πιο συχνά εκτός της Ελλάδας είναι οι πιο πολύ από Γερμανία, μετά Αμερική, μετά Κύπρο, Αγγλία κλπ. Έχετε όλοι τα χαιρετίσματά μας.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr