ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

Τη βασιλόπιτά του έκοψε ο Πολιτιστικός Τερπνής στις 28 Ιανουαρίου, την παραμονή των Ιεραρχείων στην ταβέρνα "Διόνυσος" με τα μέλη του συλλόγου, τα μέλη των τμημάτων του και τους φίλους του συλλόγου.

 Παραβρέθηκαν: Ο πατέρας Παναγιώτης Δήμου, οι βουλευτές κ. Κόλια, κ. Λεονταρίδης και κ. Πολατίδης, ο περιφερειακός σύμ. κ. Μασλαρινός. 
Ο δήμαρχος κ. Καλαϊτζής, ο αντιδήμαρχος κ. Παπαγιάννης, η πρ. της Δημ. Κοιν. Τερπνής κ. Τερζάκη, οι τ. δήμαρχοι κ. Μήκα και κ. Βλαδίκας, ο δημ. σύμ. κ. Γκουγκούδης, ο δημ. σύμ. κ. Βαδικόλιας, οι τοπικοί σύμ. κ. Δρούγγος και κ. Δρουμπλής , ο πρ. της Ομάδας Καπνοπαραγωγών κ. Τσερβίστας. Οι πρ. των συλλόγων και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων: Ασπίδας κ. Τουλάκης, Γυναικών Τερπνής κ. Πέγου, Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης κ. Νούλης,  συλ. Γονέων Δημοτικού κ. Μπλιόγκαρα, συλ. Γονέων Γυμνασίου κ. Παπίκα, η κ. Τσερβίστα Αγγελική και άλλα μέλη από τη Φιλόπτωχο Τερπνής, μέλη και φίλοι του συλλόγου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ευλογίες του πατέρα Παναγιώτη και συνεχίστηκε με τη βράβευση του τ. προέδρου του Πολιτιστικού κ. Τσερβίστα  Μιχάλη, για την προσφορά του και τη βοήθεια στο σύλλογο. Στη συνέχεια προσφέρθηκαν δώρα για το καλό της νέας χρονιάς σε όλα τα μέλη των τμημάτων του συλλόγου και μοιράστηκαν τα βασιλοπιτάκια σε όλους τους παραβρισκόμενους. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο μικρός Στέργιος Δρούγγος, που κέρδισε και το DVD player δώρο του συλλόγου. Στη συνέχεια ξεκίνησε η διασκέδαση με το μουσικό κ. Μάκη Διαμαντίδη. Την παράσταση όλη τη βραδιά έκλεψαν τα παιδιά του συλλόγου που δεν άδειασαν και δεν κατέβηκαν καθόλου από την πίστα. Άλλωστε για αυτά κυρίως κόβεται η βασιλόπιτα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
Τον πατέρα Δήμου Παναγιώτη που αν και άρρωστος ήλθε να ευλογήσει τη βασιλόπιτα, μια και ο πατέρας Αυγουστίνος που έστειλε τις ευχές του, βρισκόταν σε ολονυκτία σε χωριό των Σερρών.
Τον κ. Καρατζιά Θωμά που χωρίς τις προσφορές του κάθε χρόνο θα ήταν εντελώς αδύνατο να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη των τμημάτων μας, χορευτικά, χορωδία και εικαστικό εργαστήρι υπέροχα δώρα.
Την κ. Πασχαλίνα Τουλάκη για την προσφορά της Βασιλόπιτας, όπως πάντα βέβαια.
 
Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης  εδώ

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr