ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

Όπως έχετε διαπιστώσει εδώ και δύο βδομάδες η ιστοσελίδα του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής www.psterpnis.gr αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Τρίτη και Τετάρτη για τουλάχιστον 4-5 ώρες την κάθε ημέρα έγιναν κάποιες εργασίες που απαιτούνταν, με την ολοκληρωτική και καθοριστική βοήθεια του αγαπημένου φίλου του συλλόγου, πληροφορικού κ. Πουρσαϊτίδη Ιωάννη. Οι εργασίες ήταν περίπλοκες και εξειδικευμένες και τώρα τις επόμενες ημέρες είμαστε έτοιμοι να αποκαταστήσουμε την ιστοσελίδα του Πολιτιστικού.
Ένα ευχαριστώ είναι πάρα πολύ λίγο για τον υπέροχο επιστήμονα Γιάννη πουρσαϊτίδη που υπομονετικά συνεργάστηκε μαζί μας και όλα πια είναι έτοιμα για την σωστή επαναλειτουργία του ιστολογίου μας.
Ήδη τα 4-5 τελευταία αρχεία στο αριστερό μενού της ιστοσελίδας δουλεύουν κανονικά. 
Οι δύο εξαιρετικοί νέοι άνθρωποι, οι πληροφορικοί Γιώργος Τσεγγελίδης (τον παιδεύουμε καθημερινά και ανελλιπώς, θα σας μιλήσουμε κάποια στιγμή και γι' αυτόν) και ο Γιάννης Πουρσαϊτίδης σε αραιότερα διαστήματα αλλά μαζεμένες ώρες,  για τον Πολιτιστικό είναι το φως της τεχνολογίας, που χωρίς αυτούς σίγουρα θα ήταν αδύνατον να κάνουμε πάρα πολλά από αυτά που έχουμε κάνει.







Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr