ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΘΕΜΕΛΙΩΘΕΙ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΕΡΠΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία τα ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Τερπνής. Πριν σας πούμε για την εκδήλωση με φωτογραφικό υλικό και βίντεο να αναφέρουμε τα πολύ σημαντικά που μας είπε ο Τερπνιώτης Βιομήχανος κ. Αναστασιάδης.
Ο κ. Αναστασιάδης Δημήτριος ανήγγειλε και φυσικά καταχειροκροτήθηκε ότι από την ώρα που θα ανταλαγεί από το Δήμο το σχολικό οικόπεδο, ο ίδιος θα κτίσει άμεσα το Πολιτιστικό Κέντρο της Τερπνής, σε τρείς τέσσερις μήνες θα ξεπεραστούν όλα τα γραφειοκρατικά και θα ξεκινήσει η ανέγερσή του. Ξεπεράστηκαν είπε ο δήμαρχος κ. Καλαϊτζής, οπότε σε εύλογο χρονικό διάστημα όλα θα ξεκινήσουν.
Για το γηροκομείο που έχει υποσχεθεί από πέρυσι, έχουν τακτοποιηθεί τα οικόπεδα και από πολλές υπηρεσίες πάρθηκαν οι εγκρίσεις, έτσι στις 6 Μαίου που θα γιορταστούν πανηγυρικά τα 10 χρόνια από τα θυρανοίξια της εκκλησίας, θα θεμελιωθεί και το Γηροκομείο. Αυτό ήταν μια υπέροχη ανακοίνωση του κ. Αναστασιάδη που πραγματικά ενθουσίασε τον κόσμο που παρακολουθούσε την εκδήλωση. Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά, μια και έχει βάλει στόχο στη ζωή του να γίνουν σπουδαία έργα στην Τερπνή.


    
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr