ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Αναγνώστης του Blog του Πολιτιστικού μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε τις σκέψεις του μετά την κυκλοφορία και των σημερινών τοπικών εφημερίδων. Σας παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο.


Οι εκλογές τέλειωσαν εδώ και δύο βδομάδες και ακόμη οι συζητήσεις, τα άρθρα, οι κατηγορίες και η ανταλλαγή "μπηχτών" δε σταμάτησαν σε εφημερίδες, τηλεόραση, ίντερνετ και καφετέριες.
Όμως το αποτέλεσμα έχει καθοριστεί, ο λαός έχει αποφασίσει και ασχέτως αν θεωρούμε το αποτέλεσμα καλό ή κακό, καταστροφικό ή ιδανικό, είναι οριστικό. Ο νέος δήμαρχός μας είναι ο Δημήτριος Καλαϊτζής. Καλά είναι εδώ στο διευρυμένο δήμο να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να προχωρήσουμε θετικά. Να προσπαθήσουμε όλοι για το καλό του τόπου, γιατί αυτό είναι το μοναδικό ζητούμενο. Ο τόπος να πάει μπροστά. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του Δήμου Βισαλτίας και ας αφήσουμε τα προσωπικά μας. Τα πράγματα στο καινούργιο δήμο θα είναι ακόμη πιο δύσκολα πλέον. Οι αντιθέσεις για τις αντιθέσεις δε θα προσφέρουν τίποτα. Θα δώσουν μια ακόμη τετραετία χαμένη. Ας σταματήσουν συνεργάτες, σύζυγοι και δεν ξέρω εγώ ποιοι άλλοι να στέλνουν άρθρα και να απαντούν αντί των υποψηφίων δημάρχων. Είναι ανεπίτρεπτο και συμβαίνει μόνο στη Νιγρίτα και για πρώτη φορά. Ο καθένας ας σταματήσει να κατηγορεί τους άλλους και ας δει με νηφαλιότητα και ηρεμία γιατί έχασε. Δεν τον φταίει κανένας, ούτε οι αντίπαλοι, ούτε ο κόσμος. Ο ίδιος έκανε κάποια λάθη που του στέρησαν την εξουσία. Όλα τα άλλα τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα και θα το πληρώσουν και την επόμενη τετραετία, αν υπάρξει για τους νυν επόμενη. Θεωρώ μεγάλη αστοχία ας μου επιτρέψει η νυν δήμαρχος και ίσως πολύ κακή συμβουλή αν της δόθηκε από κάποιον, να μη συγχαρεί το νέο δήμαρχο. Μας απογοήτευσε οικτρά. Και δε θέλω δικαιολογίες του τύπου γιατί ήταν όλοι οι αντίπαλοι εκεί, στο εκλογικό κέντρο του Καλαϊτζή. Και φυσικά έπρεπε να είναι αφού τον υποστήριξαν και αφού οι κανόνες καλής συμπεριφοράς απαιτούν να κρύψουμε το θυμό μας, την απογοήτευση και ότι άλλο και να δώσουμε τις ευχές μας στο νέο δήμαρχο που αναλαμβάνει τα ηνία. Όλα τα άλλα είναι απλώς κακές δικαιολογίες.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr