ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Θεωρούμε ότι επιβάλεται να διακόψουμε τη ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων που σας παρέχουμε, γιατί κάποιο παιδάκι μόλις επτά μηνών έχει την ανάγκη μας. Γονείς και συγγενείς απεγνωσμένα προσπαθούν με κάθε τρόπο να συγκετρώσουν το μεγάλο ποσό που χρειάζεται το μωρό, για τη μεταφορά του και την εγχείρηση καρδιάς στην Αμερική. Ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας, γιατί η περίπτωση είναι πολύ ιδιαίτερη και είτε σαν φορείς, είτε ο καθένας μας προσωπικά ας βοηθήσει όσο μπορεί. Όσοι μένουν στο δήμο Νιγρίτας γνωρίζουν τους γονείς του παιδιού, αλλά και όσοι δεν τους γνωρίζετε δεν έχει καμιά σημασία, αφού βοηθάτε ένα μικρό παιδάκι να σωθεί. O αριθμός λογαριασμού είναι ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5239-040256-629στο όνομα ΚΥΡΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΛΕΜΟΝΙΑ γονείς του παιδιού.
Π.Σ.ΤΕΡΠΝΗΣ

Η μικρή Μαρία-Ελένη γεννήθηκε στις 20-4-2010 και από την πρώτη ώρα της ζωής της μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο όπου παραμένει μέχρι σήμερα, επειδή είχε διαγνωστεί σύμπλοκη συγγενής καρδιοπάθεια.
Στις 31 Μάιου 2010 χειρουργήθηκε από τους χειρουργούς του Ωνάσειου ανεπιτυχώς όπου στο χειρουργείο προκλήθηκαν στην καρδούλα της μεγαλύτερες βλάβες από αυτές που ήδη είχε.
Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην εντατική του Ωνάσειου και έχει λιγότερο από ένα μήνα ζωής. Έχει βρεθεί νοσοκομείο στη Βοστόνη (Children’s hospital Boston)που δέχεται να χειρουργήσει την Μαρία-Ελένη με ποσοστό επιτυχίας μεγαλύτερο του 90% . Ο διευθυντής της παιδοκαρδιοχειρουργικής του Ωνάσειου αρνείται να δώσει τα απαραίτητα έγγραφα που απατούνται για την κάλυψη μέσω ταμείου ΙΚΑ. Οι τυπολάτρες υπάλληλοι των καταστημάτων του ΙΚΑ αρνούνται να δεχθούν τις Ιατρικές γνωματεύσεις που πιστοποιούν την σοβαρότητα της κατάστασης και την ανάγκη μεταφοράς  της στο εξωτερικό, επειδή τα Ιατρικά πιστοποιητικά δεν είναι διατυπωμένα όπως τα ορίζει η νομοθεσία που αφορά τη νοσηλεία ασθενών στο εξωτερικό.
Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται σε 88.510 $ και το κόστος μεταφοράς (πτήση με ειδικό αεροσκάφος ασθενών εντατικής) στα 73.000 ευρώ. Η ημερομηνία εισαγωγής της όπως στάλθηκε από το νοσοκομείο της Βοστόνης λόγο του επείγοντος της κατάστασης είναι την παρασκευή 12-11-2010 και η προκαθορισμένη ημερομηνία χειρουργείου είναι την Τρίτη 16-11-2010.
Όποιος έχει την δυνατότητα και θέλει να βοηθήσει και να προσφέρει οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα:
6947967635 Τσαρούχα Γιώτα και
6974091459 Τσαρούχα Αθανασία
Αν τυχόν συγκεντρωθούνε χρήματα περισσότερα από τα απαιτούμενα, θα διατεθούνε στους μη κερδοσκοπικούς συλλόγους: Καρδιά του Παιδιού (http://www.kardiapaidiou.gr/) και Παιδικές καρδιές (http://www.paidikeskardies.gr/).
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr