Ο δράστης του άγριου φονικού στις νέες φυλακές της Νιγρίτας

Mέχρι πρότεινος μας διαβεβαίωναν ότι θα φέρνουν στις φυλακές της Νιγρίτας κρατούμενους που κατηγορούνται για μικροαδικήματα. Ακόμα δεν άνοιξαν οι φυλακές το ξέχασαν; Τελικά ποια υπόσχεση θα τηρηθεί για αυτές τις φυλακές; Θα τηρηθεί καμιά από όλες τις υποσχέσεις που δόθηκαν από τους υπουργούς στους άρχοντες και τους δημότες της Νιγρίτας ;
Π. Σ. ΤΕΡΠΝΗΣ
Στις νέες φυλακές της Νιγρίτας, μεταφέρθηκε ο δράστης του άγριου φονικού που συγκλόνισε την Τετάρτη (27/10) την Κομοτηνή, με θύμα έναν 47χρονο ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση.
Ο 51χρονος ρομά, τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα χτυπώντας τον με ένα μαχαίρι στην πλάτη, στην κοιλιά και στο στήθος, μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους για μία … προσπέραση.
Μετά το φονικό ο δράστης τράπηκε σε φυγή και λίγες ώρες αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία, δηλώνοντας μετανοιωμένος για την πράξη του.
Με ομόφωνη απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή της Κομοτηνής, ο 51χρονος δράστης προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές Νιγρίτας, γιατί κρίθηκε ότι και στις φυλακές Κομοτηνής όπου υπάρχει έντονο ποντιακό στοιχείο ετοιμαζόταν να «εφαρμοστεί ο νόμος της φυλακής», όσο ήταν υπόδικος.
http://www.infoserres.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr