3η ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΠΝΙΩΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ Κ. ΔΡΟΥΜΠΛΗ

Το πρωί διαβάσαμε ένα σχόλιο από κάποιο φίλο αναγνώστη που μας ζητούσε να ξαναδείξουμε την παρουσίαση που κάναμε όταν τιμήσαμε στην 3η Φεγγαροβραδιά το σπουδαίο μουσικό Κων/νο Δρουμπλή. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουμε επαναλάβει για δεύτερη φορά κάποια παρουσίαση εκδήλωσης. Όμως λέγοντας ο φίλος ότι ήταν στη δουλειά και δεν μπόρεσε να έλθει για να τη δει στο Άγιο Μανδήλιο, δε θα μπορούσαμε παρά να σας την παρουσιάσουμε. Ξεκινάμε από τη βράβευση και θα ετοιμάσουμε και την παρουσίαση της καριέρας του Κώστα Δρουμπλή.
Θα θέλαμε να μποιραστούμε μαζί σας κάτι που μας είπε ο αγαπημένος φίλος Κώστας την ημέρα της 3ης Φεγγαροβραδιάς. Μας είπε λοιπόν ήταν πως ήταν ιδιαίτερη η χαρά για αυτόν, γιατί η βράβευση γινόταν την ημέρα που ήταν στη σκηνή ο Μιχάλης ο Μπουρέλος και τα άλλα παιδιά της ορχήστρας. Και αυτό γιατί όταν ήταν έφηβος, ένας πιτσιρίκος, στα 16 του χρόνια, ο Μιχάλης ο Μπουρέλος που ήταν ήδη σε ορχήστρα τον πήρε κοντά του, τον εμπιστεύτηκε και τον έβαλε στην αρχήστρα που έπαιζε. Καταλαβαίνετε τη συγκίνησή του όταν από τη μια βραβεύαμε τον ίδιο, από την άλλη αμέσως μετά θα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Μ. Μπουρέλο στη συναυλία. Θα βρισκόταν και πάλι μαζί στην ίδια σκηνή μετά από χρόνια, έστω και αν δε θα ήταν για να παίξουν μαζί, δεν είχε σημασία. Για τον Κώστα ήταν ο δάσκαλός του. Είναι πολύ όμορφο αυτό που μας εξομολογήθηκε ο Κ. Δρουμπλής, μια και είναι πολύ σημαντικό να μη ξεχνάμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν και μας έδωσαν ευκαιρίες, αφού η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Εμείς του ευχόμαστε να συνεχίσει και να κατακτήσει όλα αυτά που έχει ονειρευτεί.
Όσοι έχετε γρήγορες συνδέσεις επιλέξτε κάτω δεξιά υψηλή ανάλυση HD 720 p, αλλιώς για πιο αργές συνδέσεις επιλέξτε  χαμηλότερη ανάλυση. Όλα αυτά αφού βάλετε το βίντεο να παίζει.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr