ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ 2010

Προχθές έγινε ένα ακόμη συμβούλιο των μελών του Δ.Σ του Πολιτιστικού Τερπνής, προκειμένου να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της "Φεγγαροβραδιάς 2010"
Φέτος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Αυγούστου στις 9.00 μ.μ  κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο, στη σκιά του λόφου του "Παλιόκαστρου" στο πλατανόδασος του Αγίου Μανδηλίου. 
Στη συναυλία θα παίξει και θα τραγουδήσει η ορχήστρα του Μιχάλη Μπουρέλου που αποτελείται από έξι υπέροχους μουσικούς, που θα χαϊδέψουν τα αυτιά μας με εκπληκτική έντεχνη μουσική. Να σας θυμίσουμε ότι στα τελευταία χρόνια έπαιξαν στη "Φεγγαροβραδιά" μεγάλοι μουσικοί, όπως ο Δημήτρης Ψαρράς και ο Μανώλης Γεωργιτζίκης. 
Φυσικά θα γίνει εκτενής προβολή και παρουσίαση του αρχαιολογικού χώρου της Τερπνής, ελπίζοντας τα επόμενα χρόνια με τη συμβολή Δήμου, Νομαρχίας και κυρίως Εφορείας Αρχαιοτήτων  και υπουργείου Πολιτισμού να αξιοποιηθεί ο χώρος και η συναυλία να γίνεται εκεί πάνω στο λόφο , δίνοντας την ευκαιρία σ' αυτούς που θα έρχονται να παρακολουθήσουν τη Φεγγαροβραδιά, να μπορούν περιηγηθούν ανάμεσα στους θησαυρούς του Παλιόκαστρου.
Σας περιμένουμε για να απολαύσετε εξαιρετική, ποιοτική, έντεχνη μουσική. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Η εκδήλωση γίνεται όπως κάθε χρόνο σε συνδιοργάνωση με :

1.  ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ
2.  ΔΗΜΟ ΝΙΓΡΙΤΑΣ


Φέτος θα παραμείνουν ανοικτοί τη νύχτα του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, στις 24 του μηνός, 90 αρχαιολογικοί χώροι σε όλη την Ελλάδα, δυστυχώς όχι για μια ακόμη χρονιά της Τερπνής.



Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr